Header Ads


Ανατροπή δεδομένων: Κάνει κίνηση για Μπογέ η ΑΕΚ

Ανατροπή δεδομένων: Κάνει κίνηση για Μπογέ η ΑΕΚ


«Ζεστοί» για παραμονή του Λούκας Μπογέ μετά τη… μεταμόρφωση του Αργεντινού άσου είναι πλέον στην ΑΕΚ και ετοιμάζουν κίνηση ώστε να τον κρατήσουν. 
Μέχρι πρόσφατα έμοιαζε εξαιρετικά «χλωμό» το ενδεχόμενο να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους» ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μετά το τέλος της σεζόν, όταν και λήγει ο δανεισμός του από την Τορίνο, αλλά πλέον η κατάσταση είναι αρκετά διαφορετική.
Το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα εδώ και δύο μήνες ο Αργεντινός άσος παρουσιάζει αρκετά βελτιωμένη εικόνα, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ο Μανόλο Χιμένεθ τον εμπιστεύεται αρκετά. Έχει φτάσει τα έξι γκολ και τα τέσσερα τα έχει σημειώσει το τελευταίο δίμηνο.

Η προοπτική να είναι μέλος του ρόστερ της Ένωσης και μετά το καλοκαίρι ο Μπογέ, ο οποίος έχει υπογράψει εδώ και καιρό για τρία χρόνια, για την περίπτωση που ενεργοποιηθεί η σχετική οψιόν, έχει ωριμάσει αρκετά. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην «Ώρα» αναμένεται να γίνει άμεσα κίνηση από την ΑΕΚ για να φανούν οι προθέσεις της ιταλικής ομάδας ώστε να επιτευχθεί μια νέα συμφωνία, καθώς με αυτή που έγινε το καλοκαίρι πρέπει να δώσει 6 εκατ. ευρώ η ελληνική ομάδα για να τον κρατήσει.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.