Header Ads


Βασιλειάδης για τον τελικό του Κυπέλλου: «Ποια γιορτή; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας»

Βασιλειάδης για τον τελικό του Κυπέλλου: «Ποια γιορτή; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας»


Ο Γιώργος Βασιλειάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε και στην πιθανότητα ο τελικός του Κυπέλλου να διεξαχθεί χωρίς κόσμο, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο που υπάρχει να διεξαχθεί χωρίς οπαδούς στις εξέδρες ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς είναι πολύ πιθανό ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να τεθούν ξανά αντιμέτωποι.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το πολιτικό κόστος, θεωρώντας απόλυτη προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και περιμένοντας να δει το πλάνο της Ομοσπονδίας.

«Ποια γιορτή; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο ακραίας πόλωσης και οπαδισμού.

Με οποιοδήποτε κόστος και έχω αποδείξει ότι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το πολιτικό κόστος, θα διασφαλίσουμε τη δημόσια τάξη και ασφάλεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να διακινδυνεύσουμε τίποτα, εφόσον και οι ίδιες ομάδες δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ελέγξουν τους στρατούς των οπαδών.

Είναι αμέτρητα τα φαινόμενα. Αν δεν υπάρχει αυτή η διάθεση, μπορεί να χρειαστεί να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις. Περιμένω να δω το πλάνο από την Ομοσπονδία, είναι νωρίς ακόμη», σχολίασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.