Header Ads


Ο Βερόν «κλέβει» από την ΑΕΚ τον Μπογέ!

Ο Βερόν «κλέβει» από την ΑΕΚ τον Μπογέ!


Η Εστουδιάντες του Βερόν επιθυμεί να αποκτήσει τον 23χρονο Λούκας Μπογέ που αγωνίζεται στην ΑΕΚ δανεικός από την Τορίνο.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αργεντίνικος ραδιοφωνικός σταθμός «Cielo» ο Λούκας Μπογέ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Εστουδιάντες, που αναζητά τη φόρμουλα απόκτησής του από την Τορίνο.



Όπως σημειώνεται στην πρόσφατη επίσκεψη στην Ευρώπη του Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, προέδρου της Εστουδιάντες, εκδηλώθηκε προς την Τορίνο το ενδιαφέρον της για τον 23χρονο παίκτη.

Οι πληροφορίες από to10.gr αναφέρουν πως η υπόθεση δεν έχει μόνο καπνό, αλλά υπάρχει και φωτιά. Η Εστουδιάντες είναι κάτι παραπάνω από ζεστή για την απόκτηση του Μπογέ, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ το τελευταίο δίμηνο.

Η ομάδα από την Αργεντινή εκτιμά πως μπορεί να πείσει τον 23χρονο άσο να επαναπατριστεί, συζητώντας με την Τορίνο είτε για τον δανεισμό του παίκτη, είτε για την αγορά του, με μια συμφωνία στα μέτρα της.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως προς το παρόν, η Εστουδιάντες είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει επίσημα κίνηση για τον Μπογέ ενόψει της νέας σεζόν.

Η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια συζήτηση με την Τορίνο για τον Αργεντινό επιθετικό και δεν είναι και βέβαιο πως θα το πράξει.

Μιας και απόφαση για την παραμονή ή όχι του παίκτη στην Ένωση, δεν έχει παρθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.