Header Ads


«Μπλοφάρει» η ΑΕΚ και ετοιμάζει κίνηση-έκπληξη!

«Μπλοφάρει» η ΑΕΚ και ετοιμάζει κίνηση-έκπληξη!


Οι Κιτρινόμαυροι δρουν κάτω από άκρα μυστικότητα και την κατάλληλη στιγμή θα... χτυπήσουν! 
Κρατάει... μήνες αυτή η κολώνια. Για το φλερτ, το ενδιαφέρον, την προτίμηση, τη μανία -όπως θέλετε πείτε το- της ΑΕΚ για τον Κρίστοφερ Πέτερσον, τον Σουηδό εξτρέμ της ολλανδικής Χέρακλες, ο οποίος και επιστρέφει στη μεταγραφική καθημερινότητα της Ένωσης, αφού σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ (δείτε το ΕΔΩ), το ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στην Ολλανδία είχε ως βασικό στόχο τις εκ νέου επαφές με τον 24χρονο επιθετικό.

Κυνήγι μαγισσών; Μάταιος κόπος; Η παιχνίδι τακτικής, τουλάχιστον ως προς τη διαρροή του ονόματος, ενώ στην πραγματικότητα η στόχευση είναι άλλος ποδοσφαιριστής από τη χώρα της τουλίπας, σαφώς πιο εφικτός για τα οικονομικά δεδομένα της Ένωσης;

Και, για ακόμη μια φορά, εξηγούμε όσο πιο απλά γίνεται πως ο Πέτερσον Κρίστοφερ βάσει των όσων μας έχει δείξει η ΑΕΚ στην ως τώρα μεταγραφική της πολιτική με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο κουμάντο, είναι παντελώς εκτός ρεαλιστικής πραγματικότητας.

Όπως αναμένονταν, η Χέρακλες, προ λίγων εβδομάδων, του ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιο -όπως είχε δικαίωμα να κάνει βάσει της αρχικής συμφωνίας που είχαν οι δύο πλευρές- με προφανή στόχο να τον βγάλει στη βιτρίνα της και να εξαργυρώσει τις εντυπωσιακές φετινές του επιδόσεις (12 γκολ στο πρωτάθλημα, κλήση στην εθνική Σουηδίας) με μια επικερδή πώληση.

Και πώς ορίζεται η επικερδής; Όπως τουλάχιστον εκτιμούν τα ολλανδικά ΜΜΕ, μιλάμε για ένα ποσό που ξεπερνάει τα 4 εκατ. ευρώ. Κάτι αυτό, κάτι η ταυτότητα των ομάδων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Σουηδό (ομάδες από την Μπουντεσλίγκα, το σαμπιονά, αλλά και κορυφαίες τουρκικές ομάδες), καθιστά οποιαδήποτε επιδίωξη ελληνικής ομάδας μάλλον ουτοπική.

Αν λοιπόν δεν είναι όπως προαναφέραμε τακτική του Λυμπερόπουλου και της ΠΑΕ να διαρρέει πως εξακολουθεί να κινείται για τον συγκεκριμένο παίκτη προκειμένου απερίσπαστοι να ασχοληθούν με άλλες περιπτώσεις (όπως η ΩΡΑ επισημαίνει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, πως δηλαδή υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται από την Ολλανδία), τότε προφανώς η περαιτέρω ενασχόληση με τον Κρίστοφερ Πέτερσον, πλέον, ξεπερνάει τα όρια της λογικής, αφού όσο και να το παλέψουν οι Κιτρινόμαυροι, δεν γίνεται.

Και επίσης, δεν μπορεί να γίνεται να μην το γνωρίζουν αυτό στην Ένωση…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.