Header Ads


«Τρελάθηκε ο Χιμένεθ - Έγινε... Μάνταλος - "Ψάχνονται" στα Σπάτα!»

«Τρελάθηκε ο Χιμένεθ - Έγινε... Μάνταλος - "Ψάχνονται" στα Σπάτα!»


Τραβάει τα μαλλιά του ο Μανόλο με όλα όσα γίνονται από την ώρα που επέστρεψε στην Ένωση - Τι τον...έβγαλε από τα ρούχα του αυτή τη φορά!
Δεν λέει να φεύγει από την Αθήνα η ΑΕΚ. Στην τελευταία της έξοδο από την πρωτεύουσα, στις 2 Μαρτίου στο ματς της Θεσσαλονίκης  με τον Αρη, η Ενωση έχασε λόγω τραυματισμού τον Πέτρο Μάνταλο. Παρά τις καθησυχαστικές πρώτες αναφορές, που έλεγαν πως ο αρχηγός των «κιτρίνων» ήταν απλώς… μέρα τη  μέρα για να επιστρέψει, χρειάστηκε 29 μέρες για να το κάνει.

Χτες, από την Ξάνθη, επέστρεψε με πρόβλημα και ο Μάριος Οικονόμου. Και μάλιστα πρόβλημα, που στην πρώτη του ανάγνωση ομοιάζει με αυτό που αντιμετώπισε (βάσει τουλάχιστον της αρχικής διάγνωσης, αφού στην ΑΕΚ μετά από αυτήν δεν έκαναν ποτέ κάτι περισσότερο) ο Μάνταλος: ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο λοιπόν έχει ο Ελληνας στόπερ και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Άντε μετά να μην… ιδρώνει ο Χιμένεθ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι απογοητευμένος και άκρως προβληματισμένος από τον τρόπο που γίνεται η αποθεραπεία των τραυματιών (κυρίως σε αρχικό επίπεδο), χωρίς μάλιστα να το έχει κρύψει ούτε στους αρμόδιους ούτε και στους υπεύθυνους του κάθε τμήματος και κάθε φάσης της αποθεραπείας.

Επιπρόσθετα, ο Ισπανός τεχνικός στην άμυνα του έχει… μετρημένα κουκιά. Ειδικά στην καρδιά της, όπου δεν υπολογίζεται ως γνωστόν ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι, ο Λαμπρόπουλος απλώς περιμένει να τελειώσει η σεζόν και να αποχωρήσει, με τον Χιμένεθ να έχει «ξεμείνει» με Τσόσιτς και Οικονόμου ως καθαρόαιμους κεντρικούς αμυντικούς, να προσπαθεί να βάλει σιγά σιγά στο rotation και τον Σβάρνα και φυσικά, να χρησιμοποιεί σε αυτόν τον ρόλο, όταν γυρίζει την άμυνα του του σε διάταξη με τρεις στόπερ και τον Μπακάκη.

Εξυπακούεται λοιπόν πως εν όψει του φινάλε της σεζόν και κυρίως ελέω της διεκδίκησης του Κυπέλλου, ο Χιμένεθ το τελευταίο που θα ήθελε θα ήταν μια απώλεια στην έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερα πληγωμένη φέτος αμυντική γραμμή της ΑΕΚ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.