Header Ads


«Μυστική συνάντηση» Λύμπε - Σκόκο και...υπογραφές!

«Μυστική συνάντηση» Λύμπε - Σκόκο και...υπογραφές!


Ο Νάτσο Σκόκο επιστρέφει στην αγαπημένη του ΑΕΚ - Η μυστική συνάντηση με «Λύμπε» και η εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη!
Τα social media έχουν γίνει "όπλο" στα χέρια των... παρατηρητικών κι όσοι "βόλταραν" σήμερα στο Instagram, είδαν ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος προέβη σε μία κίνηση που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί.
Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος κυνηγάει την συγκεκριμένη υπόθεση μεταγραφής - επιστροφής του Νάτσο Σκόκο από το προηγούμενο καλοκαίρι μετά την φυγή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Όπως μπορείτε να δείτε (φωτογραφία 1) η ιστοσελίδα contra.gr είχε αποκαλύψει τις πρώτες επαφές ανάμεσα σε Λύμπε και Σκόκο με σκοπό την επιστροφή του αγαπημένου της κιτρινόμαυρης εξέδρας.

Η εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν σαφής: "Θέλω τον Νάτσο Σκόκο στην Αγιά Σοφιά!".

Πολλοί φίλοι της Ένωσης, είχαν "βομβαρδίσει" τα social media με "απαίτηση" προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη να "επαναπατρίσει" τον 32χρονο πλέον Νάτσο Σκόκο ως "απάντηση" για την απώλεια του Χριστοδουλόπουλου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το χε πάρει απόφαση εδώ και καιρό, είναι άλλωστε όπως είναι γνωστό μεγάλη του «καψούρα» ο Νάτσο Σκόκο. Πλέον, οι συνθήκες ήταν ώριμες για ένα τέτοιο deal.

Πιο συγκεκριμένα, θα είχατε διαβάσει στα ρεπορτάζ, πως τις προηγούμενες μέρες έγινε καθοριστική συνάντηση ανάμεσα στον Μανόλο Χιμένεθ και τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τις ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις μεταξύ άλλων.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το θέμα που συζητήθηκε εκτενώς ήταν η επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να δίνει το τελικό «ΟΚ» για την μεγάλη μεταγραφή.

Δεν ήταν τυχαία ούτε η τελευταία συνέντευξη του Νάτσο Σκόκο σε ελληνικό μέσο με τον τίτλο «Δεν ξεχνώ την ΑΕΚ της καρδιάς μου»!

Εν κατακλείδι, ο Νάτσο Σκόκο «προβάρει» τα κιτρινόμαυρα με το deal να είναι προ των πυλών..

Καλό μήνα σε όλους!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.