Header Ads


Κληρώθηκες με ΑΕΚ στον όμιλο; Πας στον Τελικό του Champions League!

Κληρώθηκες με ΑΕΚ στον όμιλο; Πας στον Τελικό του Champions League!


Είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει με τους αντιπάλους της ΑΕΚ στο Champions League: Με όποιον κληρώνεται πάει τελικό!
Την σεζόν 1994-95 η ΑΕΚ κληρώθηκε με Μίλαν, Άγιαξ και Σάλτσμπουγκ, με την Μίλαν και τον Άγιαξ να πηγαίνουν στον τελικό της διοργάνωσης.

Την σεζόν 2002-2003 έγινε η μοναδική εξαίρεση στον κανόνα, καθώς στον όμιλο με Ρεάλ, Ρόμα και Γκενκ, η Ένωση αποκλείστηκε αήττητη(!) με έξι ισοπαλίες! Ούτε η Ρεάλ όμως ούτε η Ρόμα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης αλλά ήταν η χρονιά που η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Champions League.

Tην σεζόν 2003-2004 η ΑΕΚ κληρώθηκε με Ντερποτίβο, Μονακό και Αϊντχόβεν στον όμιλο, με την Μονακό του Άκη Ζήκου να φτάνει στον τελικό της διοργάνωσης όπου ηττήθηκε από την Πόρτο του Ζοζέ Μουρίνιο.

Την σεζόν 2006-2007 η ΑΕΚ κληρώθηκε στον όμιλο με Μίλαν, Λιλ και Άντερλεχτ, καταγράφοντας δύο ιστορικές νίκες με Λιλ και Μίλαν, με τους ροσονέρι να στέφονται εκείνη τη χρονιά πρωταθλητές Ευρώπης επί της Λίβερπουλ στην Αθήνα.

Φέτος, το άστρο της ΑΕΚ φαίνεται πως οδηγεί τον Άγιαξ στον τελικό. Προς το παρόν βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης...τρελαίνοντας όλη την Ευρώπη.

Για να δούμε αν θα συνεχιστεί η παράδοση..
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.