Header Ads


Ετοιμάζει τρελή κίνηση η ΑΕΚ - Με παικταρά θα «απαντήσει» αν...στραβώσει του Πόνσε!

Ετοιμάζει τρελή κίνηση η ΑΕΚ - Με παικταρά θα «απαντήσει» αν...στραβώσει του Πόνσε!


"Ψαχνεται" για το κόλπο-γκρόσο η Ένωση!
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα ξεκινήσουν "σαφάρι", ώστε να βρουν κάποιο ποδοσφαιριστή σε μικρή ηλικία με τα χαρακτηριστικά του Εζεκιέλ Πόνσε.

Όσο και αν έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο της ΑΕΚ ο Εζεκιέλ Πόνσε δύσκολα θα παραμείνει στην "Ένωση" και μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Ο ταλαντούχος φορ έχει κάνει φέτος τη διαφορά για τους "κιτρινόμαυρους" πολλές φορές. Ωστόσο, η Ρόμα τα βλέπει αυτά. Οπότε δεν αποκλείεται να τον εντάξει στα βασικά της πλάνα από τη νέα σεζόν!

"Τρέχει" για τον… επόμενο Πόνσε η ΑΕΚ!

Στην ΑΕΚ, λοιπόν, ξέρουν ποια είναι τα δεδομένα. Γι’ αυτό το λόγο και επιταχύνουν όλες τις διαδικασίες, ώστε να βρουν τον… επόμενο Πόνσε. Και μάλιστα να είσαι σε καλύτερη ηλικία, αλλά και Έλληνας.

Δεν πρόκειται για κάτι εύκολο, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της "Ένωσης" πριν πεινάσουν θέλουν να έχουν… μαγειρέψει. Στόχος τους να βρουν κάποιο ποδοσφαιριστή με τις (περισσότερες) αρετές του Αργεντινού φορ.

Δηλαδή να κρατάει την μπάλα, να έχει καλή τεχνική κατάρτιση και να είναι δυνατός- αποτελεσματικός στο ψηλό παιχνίδι. Σίγουρα δεν… φυτρώνουν στα δέντρα, αλλά στην ΑΕΚ δείχνουν σίγουροι για το επιτελείο σκάουτιγνκ που διαθέτουν.

talentabout.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.