Header Ads


«Λαβωμένη» η Βασίλισσα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

«Λαβωμένη» η Βασίλισσα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!


Πολλές είναι οι απουσίες της «Βασίλισσας» ενόψει της μεγάλης «μάχης» κόντρα στους «πράσινους»
Η μεγάλη «μάχη» της 23ης αγωνιστικής της Betshop Basket League, εκεί όπου η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, πλησιάζει και τα προβλήματα στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» είναι πολλά.

Πιο συγκεκριμένα, οι ρυθμοί… ανέβηκαν στην σημερινή προπόνηση της «Βασίλισσας» ωστόσο ο Λούκα Μπάνκι δεν είχε στην διάθεσή του τους Τζόρνταν Θίοντορ, Γιώργο Τσαλμπούρη και Γιόνας Ματσιούλις που σήμερα χειρουργήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Αντίθετα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Καββαδάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και σιγά-σιγά ανεβάζει ρυθμούς ενόψει του φινάλε της σεζόν.

Ο Ιταλός κόουτς θα χρειαστεί να προβεί σε… αλχημείες ενόψει του ντέρμπι με τους «πράσινους», αφού η ομάδα του είναι… μισή καθώς η κακοδαιμονία των τραυματισμών την έχουν «πληγώσει».

Αναλυτικά η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της «Βασίλισσας» στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναμέτρηση της Τετάρτης (10/04) με Παναθηναϊκό.

Απόντες οι Τζόρνταν Θίοντορ και Γιώργος Τσαλμπούρης, αλλά και ο Γιόνας Ματσιούλις (σ.σ. υπεβλήθη σήμερα σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο λαβωμένο του χέρι), ενώ ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει να ακολουθεί ο Βασίλης Καββαδάς.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.