Header Ads


Στο Πόρτο - Λιβερπουλ ο Σιδηρόπουλος!

Στο Πόρτο - Λιβερπουλ ο Σιδηρόπουλος!


Η ελληνική διαιτησία θα έχει εκπρόσωπο σε ένα ακόμα σημαντικό ραντεβού του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να επιλέγεται ως τέταρτος για το Πόρτο-Λίβερπουλ.
Μετά από την παρουσία ως τέταρτος διαιτητής στον αγώνα του Άγιαξ με την Γιουβέντους στον πρώτο προημιτελικό Champions League των δύο ομάδων, ο Τάσος Σιδηρόπουλος πήρε για δεύτερη διαδοχική φορά το χρίσμα, με την UEFA να τον επιλέγει για το ρόλο του τέταρτου στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης (17/4) μεταξύ της Πόρτο και της Λίβερπουλ.

Ο αγώνας αυτός είναι η ρεβάνς του 2-0 με το οποίο είχαν επικρατήσει οι παίκτες του Κλοπ στον πρώτο προημιτελικό στο "Άνφιλντ", με τον Ολλανδό Ντάνι Μακέλι να ορίζεται για να σφυρίξει τη δεύτερη αναμέτρηση.

Όσον αφορά για το λόγο που ο 39χρονος ρέφερι δεν πάρει ακόμα το χρίσμα για να διαιτητεύσει αγώνες σε αυτό το επίπεδο, η αιτία είναι πως εφαρμόζεται το VAR από τα προημιτελικα και μετά, με τη συγκεκριμένη τεχνολογία να μη χρησιμοποιείται στη Super League και έτσι οι Έλληνες διαιτητές να μην είναι εξοικειωμένοι μαζί της.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.