Header Ads


Προ των πυλών ο «γάμος» Εμπάκουε και ΑΕΚ

Προ των πυλών ο «γάμος» Εμπάκουε και ΑΕΚ


Θέμα χρόνου είναι να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Τρεβόρ Εμπάκουε από την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση που θα ενισχύσει την front-line της μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Λούκα Μπάνκι να έχει ψηλά στην λίστα του Τρέβορ Εμπάκουε.

Η «Βασίλισσα» μετά την ενίσχυση στα guard με τον Γκέιμπ Γιορκ, φουλάρει για την απόκτηση και ενός ακόμα παίκτη που θα δώσει άλλη… πνοή στο παιχνίδι της ομάδας κάτω από την ρακέτα.

Ο Τρέβορ Εμπάκουε θα είναι εκτός απροόπτου το back up του Βινς Χάντερ, το οποίο ψάχνουν εδώ και αρκετές εβδομάδες οι Λούκα Μπάνκι και ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι ο εκλεκτός του Ιταλού, ο οποίος έχει δώσει το ΟΚ για την απόκτησή του. Ωστόσο, όπως σας έχουμε ενημερώσει η ΑΕΚ διατηρεί ανοικτές τις… κεραίες μήπως βρεθεί κάποιο… άλλο λαβράκι στην αγορά διαθέσιμο.

Ο Ιταλός κόουτς γνωρίζει καλά τον Εμπάκουε, αφού οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Τορίνο την περσινή σεζόν (2017/18), ενώ το όνομα βρέθηκε αρκετά ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» λίστα και την περίοδο του καλοκαιριού.

Το δεδομένο είναι ότι ο Μπάνκι «καίγεται» για την απόκτηση ενός σέντερ και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι  ραγδαίες πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. 

Να σημειώσουμε πως και ο ίδιος ο παίκτης δείχνει άκρως θετικός με όσα άκουσε τόσο από τον Ιταλό κόουτς, όσο και από τους ανθρώπους της ομάδας και πλέον το happy end βρίσκεται προ των πυλών!

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.