Header Ads


«Ο Αραούχο φεύγει από την Λας Πάλμας, θέλει να γυρίσει στην ΑΕΚ»

«Ο Αραούχο φεύγει από την Λας Πάλμας, θέλει να γυρίσει στην ΑΕΚ»


Ο Αραούχο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέπε Μελ για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τη Λας Πάλμας, με τους Ισπανούς να βλέπουν «κιτρινόμαυρο» το μέλλον του.
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για τον Σέρχιο Αραούχο και την ΑΕΚ, με τους Ιβηρες όσο περνάει ο καιρός να θεωρούν όλο και πιο πιθανό το ενδεχόμενο ο Αργεντινός επιθετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα.

Το βράδυ της Τετάρτης υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ισπανία, τα οποία ανέφεραν ότι ο Σέρχιο Αραούχο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέπε Μελ για τη νέα αγωνιστική σεζόν και βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν το καλοκαίρι από το ρόστερ της Λας Πάλμας. Μάλιστα το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Αργεντινός είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους ποντάρει πολλά η ισπανική ομάδα, προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Στην ίδια λίστα με τον Λατινοαμερικάνο άσο βρίσκεται επίσης ο πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΚ, ο Χουάν Κάλα, αλλά και οι Ινίγκο Ρουίζ Ντε Γκαλαρέτα και Ραούλ Φερνάντεθ. Παράλληλα, οι Ισπανοί αναφέρουν επίσης ότι ο 27χρονος είχε συνομιλία με τους πρώην συμπαίκτες του στην Ενωση και τους εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα.

Σε ενδεχόμενη πώληση του Ελ Τσίνο είχε αναφερθεί πρόσφατα και ο ρεπόρτερ Λας Πάλμας, Λίτο Χιμένεθ, ο οποίος είχε γράψει στο twitter ότι το… κλίμα στα Κανάρια Νησιά δεν σηκώνει τον Αργεντινό και το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αραούχο το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα… πιτς, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στον αγώνα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ο οποίος μπορεί να τον αφήσει εκτός δράσης ακόμα και για τρεις μήνες…

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.