Header Ads


Μέχρι κι ο Ολυμπιακός στηρίζει Λυσάνδρου!

Μέχρι κι ο Ολυμπιακός στηρίζει Λυσάνδρου!


Τεράστιο ενδιαφέρον δείχνει πως θα έχει η αυριανή συνεδρίαση της Super League.
Η θέση του προέδρου της Super League μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη παραμένει ακόμα κενή.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου αναμενόταν να διεκδικήσει αύριο (16/04) την προεδρία της Λίγκας, όμως δημοσιεύματα της Δίκης (dikisports.blogspot.com) πριν από μερικές ώρες έφερναν τον ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάνου ως μια επικρατέστερη λύση!

Το άτομο κοινής αποδοχής που ήταν προς αναζήτηση είχε βρεθεί στο πρόσωπο του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Φθιώτιδας, ο οποίος σε δηλώσεις του είχε τονίσει τις προηγούμενες μέρες πως θα τον ενδιέφερε μια τέτοια θέση.

Ωστόσο, τώρα το τοπίο αλλάζει και πάλι, καθώς σύμφωνα ξανά με την Δίκη (dikisports.blogspot.com), ο Ολυμπιακός θέλει να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της Ένωσης και τίθεται απέναντι στον Μάκη Γκαγκάτση που είχε σκοπό να «κατεβάσει» ο ΠΑΟΚ στην αυριανή συνεδρίαση.

Μέχρι κι οι Πειραιώτες, που έχουν τη μειοψηφία στον Συνεταιρισμό, θέλουν τώρα να στηρίξουν την «κιτρινόμαυρη» υποψηφιότητα, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται κι η κατάσταση παραμένει ρευστή.

Παράλληλα, από τον ΠΑΟΚ προκύπτει πως σε περίπτωση που δεν προταθεί πρόεδρος κοινής αποδοχής, ο Μάκης Γκαγκάτσης θα κατέβει κανονικά υποψήφιος.

Όλα δείχνουν πως αύριο θα υπάρξει μεγάλο ντέρμπι στη συνεδρίαση της Super League και το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές!

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.