Header Ads


«Βόμβα» από Λίτο Χιμένεθ: «Πωλείται στην ΑΕΚ ο Αραούχο με 8 εκατ.»!

«Βόμβα» από Λίτο Χιμένεθ: «Πωλείται στην ΑΕΚ ο Αραούχο με 8 εκατ.»!


Το πιο...hot μεταγραφικό σενάριο των ημερών είναι οι πιθανότητες επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.
Ήδη την Παρασκευή διαβάσατε στην «Ώρα των Σπορ» την εκπεφρασμένη επιθυμία του Αργεντινού γκολτζή να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής τη σεζόν 2017-2018. «Αφήστε με να γύρισω στην Αθήνα, θέλω να πάω στην ΑΕΚ», ήταν το μήνυμα του «Τσίνο» στη Λας Πάλμας.

Πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι όμως η υπόθεση για την ομάδα του Δικέφαλου αετού; Ο Λίτο Χιμένεθ μίλησε στο Sportdog και απάντησε σε σημαντικά ερωτήματα που αφορούν την υπόθεση.

Ο δανεισμός είναι μία επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή; Ο Ισπανός δημοσιογράφος που εξειδικεύεται στο ρεπορτάζ του συλλόγου των Κανάριων Νήσων είναι κατηγορηματικός.

«Με δανεισμό δεν φεύγει από τη Λας Πάλμας. Έτσι έρχεται στην ΑΕΚ, μόνο με πώληση. Η Λας Πάλμας χρειάζεται να κάνει ταμείο», λέει και αποκαλύπτει πόσα χρήματα αξιώνει η ισπανική ομαδα. «Η τιμή πώλησης του ανέρχεται περίπου στα 8.000.000 ευρώ», υποστηρίζει.

Κληθείς να προβλέψει το μέλλον της υπόθεσης η εκτίμησή του πιθανότατα να μην αρέσει στους Ενωσίτες. «Το βλέπω δύσκολο, δεδομένων των απαιτήσεων της Λας Πάλμας». Ο Ισπανός ρεπόρτερ όμως αφήνει ένα παράθυρο ανοικτό δεδομένης της επιθυμίας του παίκτη. «Πρέπει να περιμένουμε. Εκείνος πάντως, θέλει να φύγει από εδώ».

Το sportdog δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον Λίτο Χιμένεθ για την υπόθεση του Ματέο Γκαρσία στον Άρη. Την Παρασκευή ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ, έριξε βόμβα αποκαλύπτοντας πως ο παίκτης έχει ήδη πωληθεί την ώρα που τα ρεπορτάζ έλεγαν ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους για την παραμονή του παίκτη στο Βικελίδης.

«Ο Ματέο Γκαρσία έχει πωληθεί. Δεν πρόκειται να πούμε ποια ομάδα τον αγόρασε, λόγω ρήτρας εμπιστευτικότητας, την οποία θα σεβαστούμε. Όταν έρθει η ώρα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Λας Πάλμας.

Ο Χιμένεθ επιβεβαίωσε την τιμή πώλησης του Γκαρσία στα 3 εκατ. ευρώ και καταλήγοντας ξεκαθάρισε ποια θα ήταν η πιο συμφέρουσα οδός για τον παίκτη. «Έχω αμφιβολίες για το ποια θα είναι η ομάδα του. Αλλά η καλύτερη επιλογή θα ήταν ο Άρης», είπε ο Ισπανός.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.