Header Ads


«Κόλπο γκρόσο» Μελισσανίδη με...300 χιλιάδες ευρώ!

«Κόλπο γκρόσο» Μελισσανίδη με...300 χιλιάδες ευρώ!


Πώς θα αρπάξει "killer" ιστορικής ομάδας; «Κόλπο γκρόσο» Μελισσανίδη για να αρπάξει τον παικταρά που χει ξεχωρίσει στη Superleague!


Ο Φελίπε Σόουζα στο ρεπορτάζ της Ένωσης!

Για τον 20χρονο επιθετικό του ΟΦΗ, τον Φελίπε Σόουζα όλοι οι «μεγάλοι» έχουν ενδιαφερθεί. Τα στοιχεία άλλωστε που δείχνει ο Βραζιλιάνος, αν μη τι άλλο, είναι ικανά να «δουλευτούν». Κανείς από όσους έχουν τσεκάρει τον Σόουζα δεν τον θεωρεί έτοιμο για να έχει θέση σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Απαντες όμως εκτιμούν πως αν συνεχίσει να παίζει, τότε το πολύ σε μια διετία, θα μπορεί ακόμη και να κάνει τη διαφορά.

Εύλογο συνεπώς το ενδιαφέρον, ειδικά από τη στιγμή που τα οικονομικά δεδομένα κάθε άλλο παρά απαγορευτικά είναι. Η συμφωνία του ΟΦΗ με την Κουρίκο Ουνίδο, ομάδα της Χιλής, προβλέπει option αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι για το 50% των δικαιωμάτων του Σόουζα. Ποσό που εκτιμάται πως δεν ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ.

Η παράμετρος όμως της συμφωνίας που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι πως μπορεί μια άλλη ομάδα, να απευθυνθεί απ’ ευθείας στην Κουρίκο, να πληρώσει ένα άλλο κατά τι μεγαλύτερο ποσό και να αποκτήσει το υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου. Που θα αγωνιστεί τότε λοιπόν; Βάσει συμφωνίας, στην ομάδα που θα του δίνει υψηλότερο συμβόλαιο.

Μοιάζει κομματάκι… αφελές ή έστω απλοϊκό, και τέτοιες απλουστεύσεις πάντα προκαλούν μεγάλα μπερδέματα. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ πάντως αφενός δεν αμφισβητείται, αφετέρου όμως σίγουρα δεν είναι το μόνο. Και όσο τα χρήματα που απαιτούνται για τον Βραζιλιάνο δεν είναι πολλά (όπως εκτιμάται στην πιάτσα, με ένα ποσό γύρω στις 300.000 ευρώ αγοράζεται στο… 100%), τόσο μπορεί να προκύψουν ανατροπές εκεί που δεν προβλέπονται…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.