Header Ads


Ο Πέρεθ τελειώνει τον Σολάρι, ζήτησε από τον Ζιντάν να επιστρέψει! (vid)

Ο Πέρεθ τελειώνει τον Σολάρι, ζήτησε από τον Ζιντάν να επιστρέψει! (vid)


Ο Φλορεντίνο Πέρεθ απολύει τον Σολάρι μετά το φιάσκο με τον Αγιαξ κι έκανε πρόταση στον Ζιντάν να επιστρέψει το καλοκαίρι. Θετικός ο Γάλλος, plan B με Μουρίνιο. 
Σοβαρές οι εξελίξεις στη Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα το τρελό φιάσκο με τον Αγιαξ το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με την έγκυρη αθλητική εκπομπή La Sexta, ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποφάσισε να να απολύσει άμεσα τον Σολάρι, παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει πλάνο αντικατάστασης.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ τονίστηκε πως ο Αργεντίνος τεχνικός δεν θα είναι στον πάγκο της Βασίλισσας στο παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ την ερχόμενη αγωνιστική.

Από κει και πέρα, ο Πέρεθ επικοινώνησε με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ζητώντας του να επιστρέψει άμεσα στη Μαδρίτη και να αναλάβει από... αύριο τον πάγκο της Ρεάλ.

Ο Γάλλος αρνήθηκε, ωστόσο άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα για το καλοκαίρι.

Ο Πέρεθ συναντήθηκε με τους συνεργάτες του, συζήτησαν το θέμα με τον «Ζιζού» και αποφάσισαν ομόφωνα να κάνουν τα πάντα για να επιστρέψει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου!

Θυμίζουμε, πως ο Γάλλος είχε αποχωρήσει το προηγούμενο καλοκαίρι εξαιτίας της διαφωνίας με τη διοίκηση για την αποχώρηση του Κριστιάνο και την παραμονή του Μπέιλ.

Αν οι δυο πλευρές δεν τα βρουν, τότε η Βασίλισσα θα στραφεί στο... plan B.

O Zοσέ Μουρίνιο είναι ανοιχτός στο να γυρίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, το τόνισε στη συνέντευξή του, αρκεί η ομάδα να του προσφέρει αυτά που ζητά στο μεταγραφικό κομμάτι.


gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.