Header Ads


Ντύνει στα «κιτρινόμαυρα» αστέρι της Superleague η Ένωση;

Ντύνει στα «κιτρινόμαυρα» αστέρι της Superleague η Ένωση;


Μετά τις διαφαινόμενες μεταγραφές των Ντέλετιτς και Αθανασιάδης, η Ένωση - σύμφωνα με δημοσίευμα - εξετάζει κι άλλη μεταγραφική ενίσχυση με παίκτη που χει ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague!
Τίτλοι τέλους. Αυτό μοιάζει να είναι το επιμύθιο της «σχέσης» Πανιωνίου – Σπιριντόνοβιτς. Σχέσης που πέρασε από χίλια μύρια κύματα, με αλλεπάλληλες εντάσεις, κόντρες και συμβιβασμούς, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο πως οδεύει προς το τέλος της.

Το νέο πειθαρχικό παράπτωμα του Αυστριακού εξτρέμ οδήγησε σε (νέα) «καραντίνα» του και αποκλεισμό από τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας. Κάτι που, δεδομένα, οδηγεί εκ νέου στα άκρα τις σχέσεις των δύο πλευρών, όπως άλλωστε έγινε και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και στις αρχές του χειμώνα.

Αιτία και στις δύο περιπτώσεις, οι καθυστερήσεις στις πληρωμές στον Ιστορικό (που πάντως, στην δεύτερη φορά έστω και στο παρά ένα ο Αυστριακός εξοφλήθηκε ουσιαστικά), οι οποίες και χρησιμοποιήθηκαν από τον «Σπίρι» ως μοχλός πίεσης για την αποδέσμευση – παραχώρηση του.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε, ωστόσο κατά πως φαίνεται, νομοτελειακά θα έρθει το ερχόμενο καλοκαίρι. Με τον Πανιώνιο να μην μπορεί να εξασφαλίσει άδεια (παρά το τρικ που του επέτρεψε τον περασμένο Ιανουάριο να κάνει μεταγραφές) και τις δύο πλευρές να βρίσκονται η μία στον… Βορρά και η άλλη στον Νότο, το μόνο ερώτημα δεν είναι αν θα φύγει ο Σπιριντόνοβιτς, αλλά πως θα φύγει.

Τυπικά δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου, αλλά είναι ξεκάθαρο πως όλα τα «όπλα» είναι προς το μέρος του. Ο Πανιώνιος θα επιδιώξει, έστω κατ’ ελάχιστο, κάποιο κέρδος από ενδεχόμενη πώληση του, ωστόσο η αλήθεια είναι πως πολλά δεν μπορεί να ελπίζει. Αφενός λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, αφετέρου εξαιτίας και της διαχείρισης του Αυστριακού, αφού αυτό το καθεστώς των συνεχών προστριβών (που εννοείται πως ευθύνη έχει και ο ίδιος ο Σπιριντόνοβιτς) τον έπληξε και αγωνιστικά και από εκεί που μέχρι και η ΑΕΚ τον εξέταζε, πλέον, η μετοχή του είναι σε (πολύ) χαμηλά επίπεδα.

Τουλάχιστον για τους εντός των συνόρων «μνηστήρες». Σίγουρα όμως, υφίσταται ακόμη και η προοπτική ενός ελεύθερου το καλοκαίρι Αυστριακού, δεν πρόκειται να αφήσει ασυγκίνητους πολλούς στην Ελλάδα...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.