Header Ads


Το «Pitbull» της ΑΕΚ που κέρδισε τους ξένους σκάουτερ στην Αγγλία!

Το «Pitbull» της ΑΕΚ που κέρδισε τους ξένους σκάουτερ στην Αγγλία!


AEK, δεν είναι…μονάχα ο Βασίλης Μπάρκας. Κυκλοφορούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Ένωσης που κάνουν «γκελ» εκτός συνόρων.
Ένας εξ αυτών των παικτών μάλιστα, κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων σκάουτερ, αγωνιζόμενος όχι με τη φανέλα της Ένωσης, αλλά της Εθνικής Νέων. Και το όνομα αυτού, Γιάννης – Φοίβος Μπότος.
Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο εναρκτήριο παιχνίδι (20/3) της Elite Round Under 19 που διεξάγεται επί αγγλικού εδάφους.

Η ελληνική ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη (2-2) με την Δανία με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να είναι ένας από τους «γαλανόλευκους» που σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA έγραψε το όνομά του σε πολλά σημειωματάρια ξένων σκάουτερ οι οποίοι είχαν την τιμητική τους στις εξέδρες του γηπέδου.

Ο Μπότος κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Τσαούσης και έδωσε το προβάδισμα στην Εθνική μας ομάδα.

Το «Pitbull» της ΑΕΚ, παρατσούκλι που του έχουν…κολλήσει λόγω της ορμής, της ταχύτητας και της δύναμης που βγάζει στο παιχνίδι του. άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα διεθνή «μάτια» που παρακολούθησαν το ματς με τη Δανία, αγωνιζόμενος στην θέση του τρεκουαρτίστα (σ.σ. ιταλικός όρος για μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται αρκετά ψηλά, σχεδόν στο ύψος των επιθετικών).

Τα πολλά χιλιόμετρα που έγραψε το κοντέρ του μέσα στο γήπεδο σε συνδυασμό με τις τεχνικές αρετές του έκαναν «κλικ» και το σίγουρο είναι πως στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Αγγλία, θα υπάρξουν μάτια που αυτή την φορά θα είναι εξ αρχής κολλημένα πάνω του.

Να θυμίσουμε πως ο Μπότος υπέγραψε το 2018 το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Την τρέχουσα σεζόν έχει γράψει 4 συμμετοχές (1 γκολ) με την Ένωση, όλες στο Κύπελλο και περιμένει την παρθενική του εμφάνιση στο πρωτάθλημα.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.