Header Ads


Fentagin για Ουάρντα: «Σεβόμαστε το σκεπτικό διοίκησης-προπονητή, αλλά για εμάς παραμένει ξένο σώμα»

Fentagin για Ουάρντα: «Σεβόμαστε το σκεπτικό διοίκησης-προπονητή, αλλά για εμάς παραμένει ξένο σώμα»


Ξεκάθαρη θέση για το θέμα του Ουάρντα από τους Fentagin, τονίζοντας ότι σέβονται το σκεπτικό διοίκησης-προπονητή Ατρομήτου για την επιστροφή του Αιγύπτιου, αλλά συνεχίζουν να τον θεωρούν ξένο σώμα. 
Ανακοίνωση μέσω της οποίας παίρνει ξεκάθαρη θέση για το θέμα Αμρ Ουάρντα εξέδωσαν οι Fentagin, έπειτα και από τη συνάντηση αντιπροσωπείας του συνδέσμου με τη διοίκηση του Ατρομήτου και τον προπονητή της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι.

«Στην κουβέντα που πραγματοποιήθηκε, ο σύνδεσμος ήταν κάθετος στην απόφαση που έχει πάρει και συνεχίζει να θεωρεί τον Ουάρντα ως ξένο σώμα. Σεβόμαστε το σκεπτικό του προπονητή, καθώς και την λογική της "2ης ευκαιρίας" που διατύπωσε η διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο σαν οργανωμένοι οπαδοί αυτής της ομάδας, για την οποία κάποιοι από εμάς έχουν χύσει αίμα και κάποιοι άλλοι ακόμα τρέχουν στις δικαστικές αίθουσες, συνεχίζουμε να θεωρούμε τον συγκεκριμένο παίχτη κάτι παραπάνω από έναν επιπόλαιο νεαρό που βγήκε εκτός εαυτού», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Μην κάνεις ποτέ το λάθος και πλησιάσεις για να πουλήσεις οπαδιλίκι γιατί θα δεις την άλλη μας πλευρά», αναφέρεται επίσης.

Ανακοίνωση

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ..!! 

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ - ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ..!! 

Μετά την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο club, αντιπροσωπεία του συνδέσμου βρέθηκε χτες, με την διοίκηση καθώς και τον προπονητή της ομάδας Νταμίρ Κάναντι. Στην κουβέντα που πραγματοποιήθηκε, ο σύνδεσμος ήταν κάθετος στην απόφαση που έχει πάρει και συνεχίζει να θεωρεί τον Ουάρντα ως ξένο σώμα. Σεβόμαστε το σκεπτικό του προπονητή, καθώς και την λογική της "2ης ευκαιρίας" που διατύπωσε η διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο σαν οργανωμένοι οπαδοί αυτής της ομάδας, για την οποία κάποιοι από εμάς έχουν χύσει αίμα και κάποιοι άλλοι ακόμα τρέχουν στις δικαστικές αίθουσες, συνεχίζουμε να θεωρούμε τον συγκεκριμένο παίχτη κάτι παραπάνω από έναν επιπόλαιο νεαρό που βγήκε εκτός εαυτού. 

Η κοινή μας συνισταμένη επί του θέματος είναι ΜΟΝΟ το καλό της ομάδας και αυτό θα πράξουμε από κοινού, μέχρι να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος. Βάζουμε πλάτη για ακόμα μία φορά και προσπαθούμε ώστε να μην διχαστεί ο κόσμος, αλλά πολύ περισσότερο να μην επηρεαστούν αρνητικά τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίζονται για το ΑΣΤΕΡΙ. 

Μην κάνεις ποτέ το λάθος και πλησιάσεις για να πουλήσεις οπαδιλίκι γιατί θα δεις την άλλη μας πλευρά.. 

Το μελάνι της προπαγάνδας δεν λέει να τελειώσει για κάποια παπαγαλάκια που προσπαθούν να σπείρουν την διχόνοια. Μην αγχώνεστε το μεροκάματο θα πέσει κανονικά από τα αφεντικά σας,προσοχή όμως μην πέσουν και τίποτα φάπες. 
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΕ. 

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ..!!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.