Header Ads


«Καθάρισε» και την Κύμη η λαβωμένη Βασίλισσα!

«Καθάρισε» και την Κύμη η λαβωμένη Βασίλισσα!


«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της ΑΕΚ επί της Κύμης (96-92) στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Μπάνκι είδε τον Σαντ-Ρόος να τραυματίζεται. 
Μπορεί στα πρώτα 14 λεπτά του αγώνα να βρισκόταν σε… βαθύ ύπνο, ωστόσο όταν ξύπνησε, θύμισε ΑΕΚ και έφτασε στο ροζ φύλλο αγώνα. Η ομάδα του Μπάνκι ζορίστηκε αρκετά και αγχώθηκε κόντρα στην Κύμη στο ΟΑΚΑ, όμως επικράτησε 96-92 και συνέχισε σε νικηφόρο μοτίβο.
Βέβαια, αυτή η νίκη αποδείχθηκε «πύρρειος» για την κάτοχο του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο ο Σαντ-Ρόος, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασε και τον Τζέιμς. Έτσι, η «Ένωση» ανέβηκε στο 14-5 και παραμένει στην 3η θέση της Basket League.

Κορυφαίοι για τους «κιτρινόμαυρους», που βρέθηκαν να χάνουν μέχρι και με 12 πόντους (24-36 στο 14’), οι Ματσιούλις (14 πόντοι, 7 ασίστ), Χάντερ (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ), Γκρίφιν (12 πόντοι, 5 ασίστ). Από την άλλη, η ομάδα του Κουτσού κρατάει τη μαχητικότητά της, ενώ είχε ως πρωταγωνιστές τους ΤζεΚουάν (26 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Σαγκς (18 πόντοι), Χόρτον (18 πόντοι, 15 ριμπάουντ).

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.