Header Ads


Χωρίς Μπακασέτα με ΑΕΛ

Χωρίς Μπακασέτα με ΑΕΛ


Ο Τάσος Μπακασέτας θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΑΕΛ, για την 29η αγωνιστική της Super League. Συνέχισε με ατομικό ο Τσιγκρίνσκι.
Ο Τάσος Μπακασέτας είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες και έπρεπε να δηλωθεί σε ποιο παιχνίδι της ΑΕΚ από τα προσεχή τέσσερα θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Όπως έγινε γνωστό, ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα χάσει την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που θα γίνει στις 21 Απριλίου στο ΟΑΚΑ (19.00), για την 29η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες της ΑΕΚ, κατά τα άλλα, προπονήθηκαν την Τετάρτη (27/3) με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο για μια ακόμη μέρα. Απουσίαζαν ασφαλώς οι διεθνείς Μπακάκης και Μπακασέτας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν το πρόγραμμα δίχως να προκύψουν απρόοπτα.

Η προπόνηση της Πέμπτης (28/3), με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα της 31ης Μαρτίου με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, είναι προγραμματισμένη στις 10.30. Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 47 βαθμούς, στο +4 από τον τέταρτο Ατρόμητο.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.