Header Ads


Νίκησε τον ΠΑΟΚ, «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση η ΑΕΚ!

Νίκησε τον ΠΑΟΚ, «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση η ΑΕΚ!


Κάνοντας αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ΑΕΚ επικράτησε με 27-23 του ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της handball premier. Έντονα παράπονα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το γκολ που σημείωσε ο Αλβανός και που έδωσε προβάδισμα με 22-21 στην Ένωση δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.
Ο Έλληνας ίντερ σούταρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι με τον τερματοφύλακα Κοτανίδη να την μαζεύει μέσα από το τέρμα του. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πίστεψαν ότι δεν έχει μπει γκολ ωστόσο οι διαιτητές το μέτρησαν κανονικά χωρίς να συμβουλευτούν το βίντεο τσάλεντζ ενώ υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Σύμφωνα με το ριπλέι που έδειξε η τηλεοπτική μετάδοση της ΕΡΤ, η μπάλα δεν έχει περάσει την τελική γραμμή του τέρματος αλλά δεν βλέπουμε την κατάληξη της φάσης.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Νίκου Γραμματικού κλείδωσε τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος περιμένοντας τυχόν απώλεια του Ολυμπιακού/ομίλου Ξυνή που θα συνιστούσε όμως ένα μικρό θαύμα. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη τερματίζει τρίτος και παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται με αμιγώς ελληνικό ρόστερ έδειξε καλή εικόνα.

Ένα αρκετά δυνατό πρώτο ημίχρονο προσέφεραν οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 0-2 με τέρματα των Πετρίδη και Παλάσκα με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει σε 2-2 με Μπάγιο και Γιάκομπσεν. Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 2-3 με τον Μαστορογιάννη αλλά σε εκείνο το σημείο η ΑΕΚ έχτισε σερί 5-1 και με τέρμα του Παλεβίτσιους έφτασε στο 7-4 στο 18ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ με Παλάσκα και Κωστακίδη μείωσε σε 7-6 με την Ένωση να διατηρεί προβάδισμα δύο τερμάτων μέχρι το 10-8 και τον Γιάκομπσεν στο 24ο λεπτό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε στην ισοφάρισε (10-10) με γκολ των Κοκκώνη, Κωστακίδη και από το σημείο εκείνο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι στο σκορ μέχρι το 12-12 του πρώτου ημιχρόνου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ενώ το σκορ ήταν 12-12 ο Κοτανίδης απέκρουσε πέναλτι του Γιάκομπσεν και διατήρηση την ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.