Header Ads


Μανωλάς: "Είμαι Ολυμπιακός, ο θείος μου ο καλύτερος όλων των εποχών"

Μανωλάς: "Είμαι Ολυμπιακός, ο θείος μου ο καλύτερος όλων των εποχών"


Ο Κώστας Μανωλάς αποθέωσε τον θείο του, Στέλιο, τονίζοντας ότι για εκείνον ήταν ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός όλων των εποχών.
Τι και αν ο Κώστας Μανωλάς πραγματοποιεί σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό με τη φανέλα της Ρόμα και θεωρείται από τους μεγαλύτερους Έλληνες αμυντικούς που έχει βγάλει η χώρα μας.

Για τον ίδιο, ο θείος του, ο οποίος έπαιξε για μια 20ετία στην ΑΕΚ, υπήρξε ο καλύτερος όλων των εποχών, τονίζοντας ότι αγωνιζόταν σε μια εποχή που οι παίκτες δεν έφευγαν μακριά από τη χώρα τους.

Μιλώντας στην εκπομπή "TOURISTES" στον ΣΚΑΪ, ο Κώστας Μανωλάς αναφέρθηκε:

Σα πρώτα του παπούτσια και στην πρώτη του μπάλα: "Θυμάμαι ποδοσφαιρικά παπούτσια - που τα έσκιζα ανά τρεις μέρες – μού έπαιρνε ο παππούς μου, ο συγχωρεμένος, Κώστας Λατίνας. Η μητέρα μου έχει πει ότι η πρώτη μου λέξη ήταν “γκολ”, ενώ κρατούσα μία μπάλα. Δεν ήταν “μαμά” ή “μπαμπά”. Κάτι μέσα μου έλεγε πως θα γίνω ποδοσφαιριστής, αν και στο σχολείο τα πήγαινα αρκετά καλά και έχω περάσει στο πανεπιστήμιο. Ήταν και ο θείος μου ήταν ποδοσφαιριστής και πήρα από εκεί το έναυσμα. Δόξα τω θεώ και τώρα είμαι σε ένα πολύ καλό επίπεδο".

Στο αν ξεπέρασε τον θείο του, Στέλιο: "Τι να σου πω. Ο θείος μου έκανε καριέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί εκείνα τα χρόνια δεν γινόντουσαν μεταγραφές στο εξωτερικό. Για μία εικοσαετία ήταν ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός για εμένα όλων των εποχών. Αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα πολύ καλό επίπεδο, στο επίπεδό του, και έχουμε κάνει τη Νάξο και την Ελλάδα περήφανη".

Στο αν ήταν καλύτερος σε κάποιο άλλο άθλημα: "Ναι, στο μπάσκετ".

Στην οικογένειά του: "Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η οικογένεια. Οι γονείς μου δεν με άφησαν ποτέ. Ο πατέρας μου που είναι έφορος στη Νάξο, άφησε τη δουλειά του και πήρε απόσπαση στην Αθήνα και η μητέρα μου ήταν κοντά μου. Έκανα τρεις προπονήσεις την ημέρα για να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο".

Στο πώς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο: "Βρήκα μια ιστοσελίδα κάποια στιγμή, ότι η ΑΕΚ κάνει ένα καμπ και ψάχνει παιδιά. Δηλώνω συμμετοχή και πάω και λέω στους γονείς μου, θα πάω να δοκιμάσω. Με παίρνουν κάποια στιγμή τηλέφωνο και μου λένε ότι με πήραν. Κάνω μια καλή χρονιά, αλλά μου είπαν ότι ακόμα δεν είσαι έτοιμος. Πήρα ένα ταξί λοιπόν να πάω στον Θρασύβουλο, που ήταν ο Σάκης Τσιώλης και την επόμενη μέρα υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη ζωή σε ότι κάνεις πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση".

Για το πώς αντιμετωπίζει τη νέα του ζωή: "Στη ζωή όσα λεφτά και να βγάλεις, όσο ψηλά και αν φτάσεις, δεν μπορείς να αλλάζεις τα παλιά και να τα ξεχνάς. Στο ποδόσφαιρο και τη ζωή δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα".

Στη ζωή στη Ρώμη: "Έχω τη ζωή μου, την οικογένειά μου και περνάω πολλές ώρες στο σπίτι. Αυτό μου αρέσει αρκετά. Η ζωή μου είναι πολύ απλή γενικά"

Για το τι ομάδα είναι: "Αυτή τη στιγμή είμαι Ολυμπιακός".

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που είχε: "Έχω παίξει και κόντρα στον Μέσι, αλλά για μένα είναι ο Ιμπραχίμοβιτς".

Για τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο: "Για μένα η Νάξος είναι ο παράδεισος. Πάντα εκεί θα γυρνάω. Εκεί μεγάλωσα και εκεί θα γυρίσω κάποια στιγμή"

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.