Header Ads


Λαρεντζάκης: «Τώρα όλοι ΟΑΚΑ για να πάρουμε την πρόκριση»

Λαρεντζάκης: «Τώρα όλοι ΟΑΚΑ για να πάρουμε την πρόκριση»


Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έδωσε το σύνθημα στον κόσμο. 
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θεωρεί απαραίτητη τη βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ για να ανατραπεί το -4 απέναντι στην Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο μας, Γιώργο Πετρίδη, ο διεθνής γκαρντ είπε αρχικά: «Ξεκινήσαμε λίγο περίεργα, δεν σκοράραμε, υπήρχε αρκετό άγχος και πίεση, ενώ μετά ήρθε κι αυτός ο τραυματισμός του Γιόνας.

Καταφέραμε και ισορροπήσαμε και το ματς πήγε έτσι ως το τέλος. Κρατάμε ό,τι έγινε και θεωρώ πως μπορούμε να ανατρέψουμε τη διαφορά στο ΟΑΚΑ.

Η Μπάμπεργκ είναι πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και αυτό φάνηκε. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι με τον Άρη και μετά θα κοιτάξουμε τη ρεβάνς».

Σχετικά με τα παράπονα των «κιτρινόμαυρων» για τη διαιτησία ο «Λάρι» δεν θέλησε να επεκταθεί. «Όταν παίζεις με τόσους σφυγμούς είναι λογικό να πεις κάποιες κουβέντες παραπάνω. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Ελπίζουμε τα πράγματα να είναι όπως πρέπει στο ΟΑΚΑ». 

Τέλος, απηύθυνε το δικό του κάλεσμα στους φίλους της «Ένωσης». «Τώρα ήρθε η ώρα, να έρθουν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση στο Final Four. Τώρα είναι η ώρα», ανέφερε.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.