Header Ads


Χιμένεθ σε παίκτες της ΑΕΚ: «Μπορείτε περισσότερα…»

Χιμένεθ σε παίκτες της ΑΕΚ: «Μπορείτε περισσότερα…»


Το ηθικό των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ μετά την εικόνα τους στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό επιχείρησε να ανυψώσει στη χθεσινή προπόνηση ο Ισπανός προπονητής. 
Δύο ημέρες μετά το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λόγω του αιφνιδιαστικού ταξιδιού στην Ισπανία και του ρεπό που είχε τη Δευτέρα η ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε χθες στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το κλίμα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια, δεν θέλησε να ανεβάσει τους τόνους και παράλληλα να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του για την εικόνας τους στο πρόσφατο παιχνίδι.

Σε ήρεμους τόνους, ο Χιμένεθ τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως αδικούν τους εαυτούς τους με τέτοιες εμφανίσεις και γνωρίζουν και οι ίδιοι πως μπορούν να κάνουν περισσότερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, επισήμανε το γεγονός πως οι περισσότεροι συμμετείχαν στην περσινή πορεία της ομάδας μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους ζήτησε να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους μέχρι το τέλος της σεζόν, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.