Header Ads


«Κλειδί» ο Κρίστισιτς στο Περιστέρι

«Κλειδί» ο Κρίστισιτς στο Περιστέρι


Ο Σέρβος χαφ μπαίνει στην εξίσωση για την ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο, με τον Χιμένεθ να ποντάρει πολλά στην παρουσία του για να λυθεί το πρόβλημα της ομάδας του στη δημιουργία.
Η ΑΕΚ πηγαίνει στο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο με την πλάτη στον τοίχο. Η Ένωση θέλει τη νίκη για να αποσπαστεί από την ομάδα του Περιστερίου στη μάχη της 3ης θέσης και να επιστρέψεις τις επιτυχίες. Οι Κιτρινόμαυροι προέρχονται από δύο ενενηντάλεπτα στα οποία απέτυχαν να σκοράρουν.

Το πρόβλημα της ΑΕΚ στη δημιουργία είναι τεράστιο και ο Μανόλο Χιμένεθ δουλεύει ήδη τους τρόπους που θα μπορέσει αυτό να διορθωθεί. Ρόλο-«κλειδί»
στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού για να παρουσιαστεί η Ένωση βελτιωμένη, φαίνεται πως έχει ο Νέναντ Κρίστισιτς. Ο Σέρβος χαφ θα είναι όπως όλα δείχνουν στην αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου, παίρνοντας θέση στον άξονα. Είτε δίπλα στον Σιμόες, είτε στο πλευρό του Άλεφ. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος χαφ μείνει εκτός μάχης.

Ο Κρίστισιτς, δύο μήνες μετά την άφιξή του στην ΑΕΚ, ήρθε η στιγμή να μπει για τα καλά στο αγωνιστικό κάδρο.

Να αποτελέσει παίκτη-«κλειδί» για τη λειτουργία της Ένωσης και με την παρουσία του να αλλάξει τα δεδομένα για τον Δικέφαλο.

Που πηγαίνει στο Περιστέρι με τα περιθώρια να μοιάζουν ιδιαίτερα στενά.

Και τον Σέρβο να παίρνει στις πλάτες του ένα σημαντικό βάρος, προκειμένου η ΑΕΚ να δείξει ένα άλλο πρόσωπο σε σχέση με τα παιχνίδια με Άρη και Παναθηναϊκό που προηγήθηκαν.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.