Header Ads


Τα δεδομένα για Πόνσε και οι τρεις… άξονες της ΑΕΚ

Τα δεδομένα για Πόνσε και οι τρεις… άξονες της ΑΕΚ


Η ΑΕΚ θα πάει στη Ρώμη προσπαθώντας να κρατήσει τον Πόνσε ή στη χειρότερη περίπτωση να μην τον χάσει από άλλη ελληνική ομάδα. 
Αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει μέσα στις δυνατότητές της για την παραμονή του Εζέκιελ Πόνσε είναι η ΑΕΚ. Προσεχώς θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού στη Ρώμη με τους ανθρώπους της Ρόμα για το μέλλον του Αργεντινού φορ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τρεις άξονες στο πλάνο τους. Ο πρώτος είναι να ζητήσουν την επέκταση του δανεισμού του, αν και κάτι τέτοιο δεν φαντάζει εύκολο, μιας και το συμβόλαιο του Πόνσε λήγει το επόμενο καλοκαίρι και για να δοθεί δανεικός θα πρέπει να επεκταθεί, πράγμα που δεν φαίνεται στις προθέσεις των «τζιαλορόσι». Ο δεύτερος άξονας αφορά στην προσπάθεια της ΑΕΚ να κατεβάσει τη ρήτρα των 6 ή 7 εκατ. ευρώ κατά τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή πληρώνοντας σε δόσεις το ποσό που θα συμφωνηθεί.

Εφόσον η «Ένωση» δεν κατορθώσει να τα βρει με τους Ρωμαίους, τότε το ελάχιστο που θα προσπαθήσει να πετύχει είναι τη δέσμευση της ιταλικής ομάδας πως ο παίκτης δεν θα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα για τουλάχιστον μια σεζόν. Ο λόγος είναι πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φέρονται να εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Πόνσε και στην ΑΕΚ δεν θέλουν να τον δουν να καταλήγει σε ανταγωνιστή.

Φυσικά προϋπόθεση για οποιοδήποτε deal της ΑΕΚ με τη Ρόμα είναι η συμφωνία με τον ίδιο τον παίκτη. Και πέρα από την επιθυμία του ίδιου, σημασία έχει και το οικονομικό. Ο Πόνσε αμείβεται με 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο και η «Ένωση» φέτος καλύπτει το μισό του συμβόλαιο. Συνεπώς για να υπογράψει νέα συμφωνία θα περιμένει κανείς πως θα αξιώσει τουλάχιστον τα ίδια χρήματα, τη στιγμή που το 1,2 εκατ. ευρώ είναι μισή φορά πάνω από το υψηλότερο συμβόλαιο στο υπάρχον ρόστερ.

Είναι δεδομένο πως η προσπάθεια της ΑΕΚ να κρατήσει τον Πόνσε μόνο εύκολη δεν θα είναι, ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ είναι πεπεισμένη πως αξίζει τον κόπο να το παλέψει και να επενδύσει πάνω στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.