Header Ads


Πέντε παίκτες της ΑΕΚ με… πέραση στο εξωτερικό

Πέντε παίκτες της ΑΕΚ με… πέραση στο εξωτερικό


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψουν προτάσεις εν όψει της νέας σεζόν. 
Μπορεί η φετινή σεζόν να μην έχει εξελιχθεί καλά για την ΑΕΚ, ωστόσο αρκετοί παίκτες της ομάδας χάρη στην περσινή πρωταθληματική πορεία και τις εμφανίσεις τους ακόμη και φέτος έχουν μπει στο στόχαστρο συλλόγων από το εξωτερικό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις εν όψει της νέας σεζόν.

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι η Γουέστ Μπρομ είχε καταθέσει πρόταση στην «Ένωση» για τον Πέτρο Μάνταλο και το όνομα του αρχηγού παραμένει πάντα στα υπόψη της αγγλικής ομάδας, όπως και άλλων συλλόγων. Ο Βασίλης Μπάρκας ξεχώρισε ειδικά στο Champions League και ήδη το όνομά του έχει συζητηθεί από τη Ρόμα και δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Εζέκιελ Πόνσε. Ο Μάρκο Λιβάγια μετά και την κλήση και τις συμμετοχές του στην εθνική Κροατίας είναι στη λίστα των υπό παρακολούθηση παικτών, κυρίως στην Ιταλία, που δεν του είναι άγνωστη από το πέρασμά του από την Ίντερ σε πολύ μικρή ηλικία.

Στη Serie A αρέσει και ο Μιχάλης Μπακάκης, όπως επίσης και σε ομάδες της Bundesliga, καθώς έκανε αξιόλογες εμφανίσεις στο Champions League και σταδιακά καθιερώνεται και στην Εθνική, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος παρότι δεν έχει μόνιμη θέση βασικού στην «Ένωση», έχει πέραση στη Γερμανία και θεωρείται παίκτης με σπουδαία προοπτική.

Η θέση της ΑΕΚ είναι ίδια για όλους τους παίκτες της.

Όποια σοβαρή πρόταση έρθει στα γραφεία της θα εξεταστεί και αναλόγως θα ληφθεί απόφαση.

Κι ασφαλώς αν τυχόν υπάρξει πώληση, είναι δεδομένο ότι θα αναζητηθεί ισάξιος ή ανώτερος αντικαταστάτης για εκείνον που θα αποχωρήσει.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.