Header Ads


Έντονη δυσαρέσκεια για Τσόσιτς!

Έντονη δυσαρέσκεια για Τσόσιτς!


Η κακή απόδοση του Σέρβου μπακ δημιουργούν σύννεφα δυσαρέσκειας απ’ τους ανθρώπους της ομάδας για τον ίδιο. 
Όλα ανοιχτά για το καλοκαίρι, αν δεν υπάρξει αλλαγή εικόνας

Σε μια αποκαρδιωτική χρονιά για την ΑΕΚ, είναι λογικό να κρίνονται οι άπαντες με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες της ομάδας, αλλά και την εικόνα που παρουσιάζουν μέσα απ’ αυτήν.

Προφανώς και μέσα σ’ αυτούς που θα κριθούν θα βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης που την εφετινή σεζόν, έχουν μείνει μακριά απ’ τον καλό τους εαυτό, μετρώντας λίγους αγώνες που εμφανίστηκαν όπως θα έπρεπε.

Ένας απ’ τους ποδοσφαιριστές που απ’ την αρχή της σεζόν μέχρι και τώρα έχει δημιουργήσει με την απόδοση του, αλλά ακόμα και με την συμπεριφορά του σύννεφα, όσον αφορά την παρουσία του στην ομάδα είναι ο Ούρος Τσόσιτς.

Ο Σέρβος αμυντικός δεν είχε ξεκινήσει και πολύ καλά την σεζόν, αρχικά με τα παραπανίσια κιλά που εμφανίστηκε στην προετοιμασία, αλλά μετέπειτα με την αγωνιστική του απόδοση που συνέχισε μέχρι και τώρα να προβληματίζει.

Ο Τσόσιτς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο, καθώς μετά αντιμετώπισε πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Εκείνο το εξάμηνο όμως είχε δώσει τα διαπιστευτήρια του, ότι πρόκειται για έναν αμυντικό που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, με πολύ καλά στοιχεία.

Απ’ εκεί και έπειτα όμως η Ένωση δεν έχει πάρει τίποτα παραπάνω απ’ τον Σέρβο αμυντικό και ειδικότερα την φετινή σεζόν, πραγματοποιεί μέτριες έως κακές εμφανίσεις, προβληματίζοντας ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Μάλιστα, έχει απασχολήσει και η συμπεριφορά του σε αρκετές περιπτώσεις, καθώς δεν είχε περάσει απαρατήρητο απ’ τα υψηλά κλιμάκια της ομάδας και ειδικότερα απ’ τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το περιστατικό με τον Νίκλας Χουλτ στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου στο Allianz Arena.

Ο ίδιος, ο ισχυρός άντρας του Δικεφάλου, εκνευρίστηκε με το περιστατικό και σκεφτόταν μεταξύ άλλων μέχρι και την λύση του συμβολαίου του. Όμως, η κίνηση μετάνοιας που έδειξε ο Σέρβος αμυντικός αμέσως μετά το περιστατικό, έληξαν -προς το παρών- το θέμα, για το καλό της ομάδας.

Όλοι μέσα στην ΑΕΚ κρίνονται μέχρι το τέλος της σεζόν και ο Τσόσιτς βρίσκεται μέσα σ’ αυτούς που αν δεν αλλάξουν την εικόνα τους, δεν αποκλείεται η Ένωση να προβεί στην διαδικασία της λύσης του συμβολαίου του, παρότι ο Σέρβος αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.