Header Ads


Χιμένεθ: "Ανώτερος ο Άρης, κέρδισε δίκαια"

Χιμένεθ: "Ανώτερος ο Άρης, κέρδισε δίκαια"


Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Άρη παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και στάθηκε στις ελλείψεις που είχε η ομάδα του για το ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Άρη σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ανώτερη και δεν έδωσε στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ κανένα δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Ισπανός τεχνικός παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ομάδας του Άρη και στάθηκε στις ελλείψεις που είχε για το ματς της της Θεσσαλονίκης η ομάδα του ενώ σε ερώτηση που του έγινε για τον σχηματισμό τόνισε πως του έλειπε ένα αριστερό μπακ και ένας στόπερ.

Αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες στην εικόνα της ομάδας;

"Δεν θα ξεκινήσω με δικαιολογίες. Ο Άρης ήταν ανώτερος σε δύο σημαντικές φάσεις. Ήταν δυνατός στην ένταση πρώτον και δεύτερον έχει έναν παίκτη τον Ματίγια, που κάθε φορά που εκτελούσε στημένο, ήταν επικίνδυνο για την ομάδα μας. Ήταν ο Άρης ανώτερος σε αυτά τα δύο πράγματα και ήταν δίκαιος νικητής. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι πρέπει να παίξεις με τον Μπακάκη στα αριστερά ή με τον Γκάλο.

Το πρόβλημα είναι ότι μας λείπουν Λόπες και Χουλτ και έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε τον Μπακάκη που σήμερα βγήκε και αλλαγή. Ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και με τον Γκάλο. Φυσικά και οι απουσίες είναι σημαντικές, αλλά το ματς το χάσαμε γιατί ο Άρης ήταν με μεγαλύτερη ένταση και ήταν αποτελεσματικός".

Αν δεν υπάρχει κίνητρο στους παίκτες στο πρωτάθλημα;

"Αυτό το λέτε εσείς. Δεν έχω δει κάτι. Σε αυτήν την ερώτηση δεν υπάρχει απάντηση γιατί δεν είναι έτσι".

Για τις αλλαγές στη διάταξη;

"Μου έλειπε ένα στόπερ και ένα αριστερό μπακ…"

Για το ότι δεν έγινε τελική;

"Είχαμε την κατοχή, αλλά ήμασταν ακίνδυνοι. Ο Άρης ήταν ανώτερος. Με τον Ατρόμητο είχαμε ευκαιρίες, με τον Άρη λιγότερες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο":

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.