Header Ads


Ο Μπάρκας ρυθμιστής για Πόνσε

Ο Μπάρκας ρυθμιστής για Πόνσε


Ο Μπάρκας είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό και η ΑΕΚ είναι προετοιμασμένη.
Η επίσημη κρούση για τον 24χρονο γκολκίπερ, η Ρόμα και ο Πόνσε.

Δεν χτύπησε τυχαία η ΑΕΚ την πόρτα του Γιώργου Αθανασιάδη, τερματοφύλακα ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση. Συμβαίνει επειδή ήταν εξ αρχής επιθυμία των διοικούντων την απερχόμενη πρωταθλήτρια Ελλάδας αλλά και του ίδιου του Βασίλη Μπάρκα, η φετινή να εξελιχθεί σε σεζόν πώλησής του σε σύλλογο του εξωτερικού.

Σαφώς και όχι με ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ, όπως (καθ' υπερβολήν προφανώς) πίστεψαν ότι είναι πιθανό να κατατεθεί ως πρόταση, στελέχη της ομάδας πριν από μερικούς μήνες, αλλά σίγουρα με οικονομικό αντάλλαγμα το οποίο θα ικανοποιεί την ομάδα και θα είναι σημαντικά πολλαπλάσιο των 600.000 ευρώ που δαπάνησε το καλοκαίρι του 2016 για να τον αποκτήσει από τον Ατρόμητο.

Ο 24χρονος γκολκίπερ υπέγραψε επέκταση συνεργασίας με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2022, άρα δεν συντρέχει λόγος βιασύνης για την πώλησή του, ωστόσο, μέσα από κάποιες καλές εμφανίσεις του στους αγώνες του Champions League, κέντρισε το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων που λαμβάνουν μέρος σε προηγμένα πρωταθλήματα.

Ακούστηκαν τα ονόματα των Άγιαξ και Ρόμα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, άλλη είναι η ομάδα εκείνη που προχώρησε σε επίσημη βολιδοσκόπηση των 'θέλω" της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, προκειμένου να ενδώσει στην πώληση του διεθνούς γκολκίπερ. Μάλιστα υπάρχει και γνώση της ΑΕΚ για το ποσό το οποίο η συγκεκριμένη ομάδα προτίθεται να διαθέσει για την αγορά του Μπάρκα, η οποία δεν είναι μικρή, αλλά ούτε και όσο μεγάλη θα ήθελαν στην Ένωση.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος επιφυλάχθηκε ότι θα επανέλθει, ενώ άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν λόγους και ενδείξεις για να πιστεύουν ότι θα "σκάσουν" κι άλλες, πιο δυνατές προτάσεις για την αγορά του Μπάρκα, ο οποίος είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό. Ενδεχομένως και από την ιταλική Ρόμα, η οποία έχει παρακολουθήσει τον διεθνή γκολκίπερ.

Εξέλιξη η οποία θα μπορούσε να φέρει νέους συσχετισμούς στην υπόθεση του Εσεκιέλ Πόνσε, καθώς η ΑΕΚ θα κάνει την προσπάθειά της να κρατήσει τον Αργεντινό (αφού μιλήσει πρώτα μαζί του), ενώ είναι δεδομένο ότι θα ήθελε να γίνει μια πολυεπίπεδη συζήτηση, η οποία θα αφορά και τους δύο ποδοσφαιριστές, με ξεκάθαρη κουβέντα ακόμα και για ανταλλαγή των δύο.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.