Header Ads


Σβάρνας: «Να βγάλουμε αντίδραση»

Σβάρνας: «Να βγάλουμε αντίδραση»


Ο Στράτος Σβάρνας τονίζει πως μετά την ήττα από τον Άρη, η ΑΕΚ οφείλει να βγάλει αντίδραση.
Οι δηλώσεις  του στη «ΝΟVA»:

Για το κλίμα στην ομάδα μετά την εμφάνιση και την ήττα στο Βικελίδης: "Η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αλλά έχουμε ξαναπεράσει τέτοιες καταστάσεις, ξέρουμε πως είναι. Ξέρουμε να το διαχειριστούμε και τι πρέπει να κάνουμε για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το Σάββατο".

Για το αν υπάρχει εξήγηση στα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ΑΕΚ: "Αυτά τα σκαμπανεβάσματα είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Θα υπάρξουν μέσα στην χρονιά. Όταν παίζεις μεσοβδόμαδα και Σαββατοκύριακο, σε δύο διοργανώσεις είναι λογικό, καθώς υπάρχει και η κούραση. Δεν έχω να δώσω κάποια συγκεκριμένη εξήγηση. Φταίνε πολλά. Φταίνε και τα λάθη που κάνουμε, γενικά είναι πολλά. Δεν μπορούμε να τα αναλύσουμε τώρα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο μας για να πάρουμε τη νίκη". 

Για το αν έχει άγχος λόγω του ότι δεν έχει νίκη σε ντέρμπι: "Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που δίνει τρεις βαθμούς για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας που πλέον έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι η τρίτη θέση. Στο πίσω μέρος του ποδοσφαιριστή υπάρχει και το ότι είναι ντέρμπι, αλλά δεν σκεφτόμαστε ότι χάσαμε τα προηγούμενα ντέρμπι ή δεν τα κερδίσαμε. Σκεφτόμαστε μόνο το ματς και αποκλειστικά τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη". 
Οι δηλώσεις του στη «NOVA»:

Για το πως περιμένει τον Παναθηναϊκό: "Και αυτή όπως και εμείς πρέπει να βγάλουν αντίδραση γιατί δεν είναι ικανοποιημένοι ούτε από τον τρόπο του παιχνιδιού, ούτε από τα αποτελέσματα. Περιμένουμε να μπουν πολύ δυνατά, να βγάλουν αντίδραση όπως οφείλουμε να κάνουμε και εμείς. Θα είναι ένας αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες". 

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναθηναϊκό: "Για μένα είναι έμπειρη ομάδα που συνδυάζει και κάποια νεαρά παιδιά. Πολλοί παίκτες όπως ο Κουρμπέλης, ο Κάτσε στο κέντρο είναι πολύ έμπειροι παίκτες. Και στην άμυνα ο Κολοβέτσιος, έχουν παραστάσεις από τέτοια παιχνίδια. Αυτοί βοηθούν και τα νέα παιδιά που εντάσσονται στην ομάδα και βγάζουν ένα ωραίο σύνολο. Πιο επικίνδυνα θα έλεγα πως είναι σίγουρα οι στημένες φάσεις που μπορούν να ξεκλειδώσουν ένα παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Επίσης θα έλεγα αυτή η "φλόγα" που βγάζουν τα νέα παιδιά, αυτή η διάθεση σε συνδυασμό με την εμπειρία των πιο μεγάλων".

Για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ: "Ήταν απρόσμενο θα έλεγα. Στο ημίχρονο ξαφνικά χτύπησε ο Μιχάλης και έπρεπε να μπω. Μπήκα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, σκεφτόμουν μόνο αυτά που μου είχε πει ο προπονητής μου. Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα και ένα ωραίο ματς για να παίξει ένας ποδοσφαιριστής, αλλά θα έλεγα ότι θα το ζούσα καλύτερα αν παίρναμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι".

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.