Header Ads


Πανταζής: «Θα είμαι κοντά στην ΑΕΚ μέχρι να κλείσω τα μάτια, είναι πάνω από το σπίτι μου!»

Πανταζής: «Θα είμαι κοντά στην ΑΕΚ μέχρι να κλείσω τα μάτια, είναι πάνω από το σπίτι μου!»


Η συνέντευξη του τεράστιου Νίκου Πανταζή που συγκλονίζει και συγκινεί ταυτόχρονα. Ένας Ενωσίτης που επί 44 χρόνια ήταν φυσικοθεραπευτής του «Δικεφάλου» και αν μη τι άλλο έχει βιώσει άπειρες στιγμές με την ΑΕΚ, όμορφες και άσχημες!
Ο Νίκος Πανταζής μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας, που όπως είπε ξέρει τι χρειάζεται και τι πρέπει να διορθωθεί, μίλησε για τον διοικητικό ηγέτη Δημήτρη Μελισσανίδη, για το κύπελλο Ελλάδος, ενώ έκανε λόγο και για το 2o Ιατρικό Συνέδριο που έρχεται προσεχώς.

Αναλυτικά όλα όσα είπε παρακάτω:

«Αισθάνομαι ότι θα είμαι κοντά στην ΑΕΚ μέχρι να κλείσω τα μάτια μου! Η ΑΕΚ είναι πάνω από το σπίτι μου. Θέλω να μαθαίνω πως πηγαίνει η ομάδα, δυστυχώς τελευταία είμαστε λίγο στεναχωρημένοι. Θα πρέπει, όμως, να έχουμε υπομονή. Οι αποδοκιμασίες δεν είναι ότι καλύτερο για μία ομάδα. Στα δύσκολα ούτε τα παρατάμε ούτε φεύγουμε και τα δύσκολα η ΑΕΚ τα άφησε πίσω της.

Μέσα από τα λάθη θα βρούμε τρόπους να τα διορθώσουμε. Υπάρχει ο άνθρωπος που νοιάζεται την ΑΕΚ, ο κύριος Μελισσανίδης, που ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα και τι πρέπει να διορθωθεί. Φέτος χάρηκα ποδόσφαιρο μόνο με τον Ατρόμητο. Στα άλλα ματς γυρίσαμε σπίτι στεναχωρημένοι. Είναι μία κακή χρονιά κι είναι λογικό ο κόσμος να νιώθει πίκρα. Όμως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Την μία χρονιά μπορεί να έχεις επιτυχία και την άλλη να κυλήσεις στην μετριότητα. Σκαμπανεβάσματα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, σε παγκόσμιους κολοσσούς!
Ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου θα βοηθήσει να κλείσουμε την χρονιά με όμορφες στιγμές αλλά δεν θα πρέπει να κρύψουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί. Πρέπει να θυμόμαστε που ήμασταν και τι κατάφερε να πετύχει η ομάδα σε τόσο σύντομο διάστημα! Όσα έγιναν αποτελούν άθλο! Να μην είμαστε αχάριστοι!

Το γήπεδο περνάω συνέχεια και το βλέπω. Είχα πάει στο γκρέμισμα, τώρα βλέπω πως χτίζεται ξανά κι ανυπομονώ για τα εγκαίνια! Όταν τιμήθηκα από την ΑΕΚ πέρασε όλη η ζωή μπροστά στα μάτια μου σαν κινηματογραφική ταινία.


Το 2ο ιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ είναι μία σπουδαία πρωτοβουλία με διεθνή απήχηση που διοργανώνεται υπό την καθοδήγηση του Παντελή Νικολάου, μαζί με τον Αλκη Καλιακμάνη. Θα είμαι κι εγώ ομιλητής. Η ρήξη πρόσθιου χιαστού είναι τραυματισμός αλλά αν δεν προσέξεις μπορεί να προκαλέσει χρόνιες παθήσεις όπως τενοντίτιδες. Είναι σημαντικό για τον αθλητή να μην βιαστεί στην διαδικασία της αποκατάστασης»

aekpassion.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.