Header Ads


Οι Ιταλοί αποθεώνουν τον Πόνσε: «Θα το μετανιώσει η Ρόμα, αν…»

Οι Ιταλοί αποθεώνουν τον Πόνσε: «Θα το μετανιώσει η Ρόμα, αν…»


Ο 21χρονος κάνει… παπάδες με την κιτρινόμαυρη φανέλα και στην Ιταλία παραμιλούν!
O Εζέκιελ Πόνσε πετάει… φωτιές και αποτελεί από την αρχή της εφετινής σεζόν, την αιχμή του δόρατος της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης.

Σε μια πολύ μέτρια χρονιά για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλαγή προπονητή και με το Κύπελλο να αποτελεί την μοναδική… σανίδα σωτηρίας για την ομάδα, ο Αργεντινός έχει καταφέρει να βγει… στεγνός από το «κιτρινόμαυρο» ναυάγιο.

Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ έχει ήδη σημειώσει 17 γκολ και έχει μπει στις καρδιές των ΑΕΚτζήδων, που τον θέλουν εδώ για χρόνια. Στην Ιταλία λοιπόν φαίνεται πως παρακολουθούν στενά την περίπτωση του.

Η  ιστοσελίδα forzaroma που καλύπτει  το ρεπορτάζ της Ρόμα, έκανε ένα αφιέρωμα στον killer της ΑΕΚ. Ο Πόνσε είναι δανεικός στην Ένωση από την Ρόμα, με τους Ιταλούς να αποθεώνουν τον φονιά από την Αργεντινή για τις τρομακτικές του εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα. «Πόνσε, από απογοήτευση σε βομβιστή», είναι ο κεντρικός τίτλος του αφιερώματος. Μάλιστα, τονίζουν πως αν η πρωταθλήτρια αποφασίσει να επενδύσει στον 21χρονο, τότε οι Ρωμαίοι πιθανότατα θα το μετανιώσουν. Θυμίζουμε, πως η ρητρα που υπάρχει είναι 6 εκατομμύρια, ενώ η ΑΕΚ θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία και με τον Εζέκιελ Πόνσε, αν θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Αναλυτικά το αφιέρωμα των Ιταλών:

«Μετά από χρόνια προσαρμογής, το αστέρι του Εζεκιέλ Πόνσε τελικά φαίνεται πως αναδεικνύεται. Ο 22χρονος έφτασε στη Ρώμη ως μια από τις κλασικές μεταγραφές του Σαμπατίνι το καλοκαίρι του 2015 και μετά από δύο απογοητευτικές σεζόν σε Ισπανία και Γαλλία έχει βρει τη διάστασή του στην ΑΕΚ. Στην Ελλάδα ο Πόνσε σκοράρει πολύ και περνάει καλά. Μετά από 35 παιχνίδια έχει σκοράρει 17 γκολ και τώρα η ελληνική ομάδα μπορεί να τον αγοράσει», αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα στο αφιέρωμά της για τον Πόνσε και στη συνέχεια προσθέτει:

«Στη Γρανάδα και στη Λίλ ο Πόνσε είχε καταφέρει να σκοράρει μόνο πέντε γκολ και να απογοητεύσει πολύ. Η ΑΕΚ μπορεί να αποτελούσε την τελευταία ευκαιρία του και αυτή τη φορά ήταν έτοιμος. Είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 14 γκολ, ενώ έχει σκοράρει και άλλα τρία στο Κύπελλο. Μόνο στο Champions League του έλειψε το γκολ, όπου δεν κατάφερε να σκοράρει σε εννιά εμφανίσεις. Ο Πόνσε σκοράρει ένα γκολ κάθε 151 λεπτά, ένα γκολ κάθε 3,4 σουτ μέσο όρο στο τέρμα. Το… ασχημόπαπο, ο επιθετικός από το Ροσάριο φαίνεται πως έχει γίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής».

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.