Header Ads


Μπάνκι για τις αποφάσεις των διαιτητών: «Όλοι είδαν τι έγινε»

Μπάνκι για τις αποφάσεις των διαιτητών: «Όλοι είδαν τι έγινε»


Ο Λούκα Μπάνκι αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το πρώτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στην Μπάμπεργκ και σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις αποφάσεις των διαιτητών.
Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Πρέπει να συγχαρούμε και τις δύο ομάδες. ΈΠαιξαν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης, που δεν ήταν εύκολο, βάσει της σηασίας του αγώνα. Είχαμε πρόβλημα στα πρώτα λεπτά και χα΄σαμε κάποια εύκολα καλαθια. Στη συνέχεια είχαμε να διαχειριστούμε τον τραυματιςσμό του Ματσιούλις. Οι λεπτομέρειες άλλαξαν και μαζί και το προβάδισμα. Κάναμε κάποιοα λάθη. Η Μπάμπεργκ έπαιξε πολύ καλά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Εμείς πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι ώστε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Αυτός είοναι ο μόνος τρόπος για να προκριθούμε».

Για τις αποφάσεις των διαιτητώ: «Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τους διαιτητές. Χάσαμε ενέργεια εξ ααιτίας αυτού. Πρέπει να κάνουμε reset και να μην σταθούμε σε αυτό το κομμάτι. Όλοι είδαν τι συνέβη. Το παιχνίδι τελείωσε, πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Το μόνο ου μπορούμε να ελέγξουμε είναι το δικό μας παιχνίδι. Η ομάδα είναι πολύ καλή και πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.