Header Ads


Κιτρινόμαυρη… σιγουριά για Πόνσε

Κιτρινόμαυρη… σιγουριά για Πόνσε


Στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν καθόλου για το ενδεχόμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Εζέκιελ Πόνσε.
Ο Εζέκιελ Πόνσε έχει εξελιχθεί σε πρόσωπο των ημερών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η επιδόσεις του είναι άκρως ενθαρρυντικές έχοντας συμμετοχή σε 20 γκολ (17 τέρματα και 3 ασίστ) σε 36 συμμετοχές.

Αυτά βλέπει η ΑΕΚ και τρίβει τα χέρια της με το λαβράκι που βρήκε από τα «αζήτητα» της Ρόμα, με τους κιτρινόμαυρους να ψάχνουν να βρουν τον τρόπο για να τον κρατήσουν για μία ακόμα (τουλάχιστον) σεζόν με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Αυτά βλέπει όμως και ο Ολυμπιακός που ψάχνεται έντονα για έναν φορ που έχει έφεση στο τελείωμα των φάσεων, παράμετρος που τόσο τον ταλαιπώρησε φέτος και ο Πόνσε δείχνει να ανταποκρίνεται σε πολλά από τα « θέλω» των Πειραιωτών που δεν αποκλείεται να… ενοχλήσουν και αυτοί με τη σειρά τους τη Ρόμα.

Στο στρατόπεδο της Ένωσης δεν ανησυχούν με το ενδεχόμενο αυτό καθώς παρουσιάζονται πολύ σίγουροι πως ο Πόνσε δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα. Η αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός στράικερ μετά από ένα δύσκολο διάστημα προσαρμογής, φαίνεται να απολαμβάνει τη θητεία του στην ΑΕΚ και να έχει δεθεί με τον σύλλογο και τον κόσμο. Όταν όμως μιλάμε για ποδόσφαιρο και οικονομικά δεδομένα, όλα είναι ανοικτά…

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.