Header Ads


Μελισσανίδης: "Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε"

Μελισσανίδης: "Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε"


Με γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με μία γραπτή του δήλωση αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος απεβίωσε το πρωί της Τρίτης (19/3) σε ηλικία 88 ετών. Παράλληλα, ο ηγέτης των κιτρινόμαυρων εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, στη γραπτή του δήλωση ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έγραψε: "Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας. Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε".

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία αναφέρει: "Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του".

Σε ανάλογο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: "Ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ΑΕΚ BC συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της οικογένειας του Παναθηναϊκού για το χαμό του μαχητή Θανάση Γιαννακόπουλου. Η απώλεια μεγάλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος".

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.