Header Ads


Ανοικτές δύο θέσεις στα πλάνα του Χιμένεθ

Ανοικτές δύο θέσεις στα πλάνα του Χιμένεθ


Μπακασέτας ή Μπογέ και Άλεφ ή Γαλανόπουλος τα διλήμματα του Ισπανού τεχνικού για την ενδεκάδα απέναντι στον Άρη.
Το παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη είναι το πρώτο από τα τρία «καυτά» ματς που έχει ενόψει η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ για το πρωτάθλημα.

Οι Κιτρινόμαυροι μετά το Βικελίδης υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και πηγαίνουν στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο, με την συγκεκριμένη σειρά αγώνων να κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την κατάληξη της πορείας τους στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ θέλει να φύγει με τη νίκη από την έδρα του Άρη και να δώσει συνέχεια στα πετυχημένα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος.

Ο Χιμένεθ φαίνεται πως έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στα πλάνα του για το παιχνίδι, με δύο θέσεις της ενδεκάδας να είναι ανοικτές.

Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να μην έχει αποφασίσει ποιος εκ των Άλεφ, Γαλανόπουλου θα πλαισιώσει στον άξονα τον Σιμόες και ποιος από τους Μπακασέτα, Μπογέ, θα αγωνιστεί στα δεξιά. Σε αυτό το 4-4-1-1 που θα εφαρμόσει στο Βικελίδης.

Οι υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας μοιάζουν κλειδωμένες, με τον Μπάρκα να είναι κάτω από τα δοκάρια, τους Γκάλο, Τσόσιτς, Οικονόμου και Μπακάκη στην άμυνα, τον Μάνταλο στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και τον Λιβάγια να κινείται στον χώρο πίσω από τον Πόνσε. Που θα αποτελέσει και σήμερα την αιχμή του δόρατος της Ένωσης.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.