Header Ads


Ξανά για Γκριζμάν η Μπαρτσελόνα!

Ξανά για Γκριζμάν η Μπαρτσελόνα!


Εκ νέου ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αντουάν Γκριζμάν φαίνεται να έδειξε η Μπαρτσελόνα. 
Παρά την… πόρτα που έφαγε το καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει δείξει ξανά αρκετά έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριζμάν.

Ο Γάλλος διεθνής είχε διαψεύσει τη φημολογία που τον ήθελε να γίνεται κάτοικος Βαρκελώνης, κατά την περασμένη θερινή μεταγραφική περίοδο. Από την πλευρά του, ο καταλανικός σύλλογος έδειξε δυσαρέσκεια προς την στάση του παίκτη, καθώς ο ίδιος είχε στήσει ένα «σίριαλ» γύρω από την επιλογή που θα έκανε.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Equipe», η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του 27χρονου. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι «ροχιμπλάνκος» αποκλείστηκαν από τη Γιουβέντους στο Champions League αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για τους «μπλαουγκράνα», διότι ο Γκριζμάν σε παλαιότερες δηλώσεις του, είχε τονίσει πως θέλει να φτάσει στην κορυφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Να σημειωθεί πως η ρήτρα του ποδοσφαιριστή είναι στα 120 εκατ. ευρώ και οι άνθρωποι της «Μπάρτσα» σκέφτονται να του προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 16 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.