Header Ads


Αποκάλυψη για "πακέτο" Ματέο Γκαρσία - Αραούχο!

Αποκάλυψη για "πακέτο" Ματέο Γκαρσία - Αραούχο!


Ποια είναι η ρήτρα για Γκαρσία, το μυστήριο με την οψιόν του Άρη και η μη διάψευση!
H άφιξη του Πέπε Μελ στον πάγκο της Λας Πάλμας, στη θέση του απολυμένου (πρώην κόουτς του Άρη) Πάκο Ερέρα, επανέφερε τον Σέρχιο Αραούχο στην ενδεκάδα (όχι πάντως στην κορυφή της επίθεσης της) και την ομάδα στις νίκες (μεγάλο διπλό στην έδρα της Κορούνια).

Ο Αραούχο αγωνίστηκε για 70' την Κυριακή πριν αντικατασταθεί (λόγω τραυματισμού που θα τον αφήσει έξω για σχεδόν τρεις μήνες) συμπληρώνοντας έτσι 19 συμμετοχές (3 γκολ/2 ασίστ), από τις οποίες δέκα 90λεπτα και δύο που έγινε αλλαγή μετά το 80'. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν κάνει σπουδαία σεζόν, παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και η χρηματιστηριακή του αξία έχει υποχωρήσει στα 2,2 εκατ. ευρώ από τα 3,6 που ήταν τον περασμένο Μάιο, όταν κι αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ΑΕΚ.

Δεν είναι τυχαίο πως την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να ξαναπαίζει το σενάριο επιστροφής του “Τσίνο” στην αγαπημένη του ΑΕΚ. Την μια τον καλούσε να γυρίσει ο κολλητός του Μάρκο Λιβάγια και την άλλη ο πατριός του, που λειτουργεί και ως μάνατζερ του Αραούχο, διέρρεε στην Ισπανία αλλά και στην Ελλάδα πώς όλο και πυκνώνουν τα τηλεφωνήματα από την Αθήνα! Και μην ξεχνάμε τον... παράγοντα Μανόλο Χιμένεθ, που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ των “κιτρινόμαυρων”, αν κι εφόσον...

Στο ίδιο διάστημα υπήρξε και μια...έξαρση στα ελληνικά ΜΕ των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Ολυμπιακό να έχει...ρωτήσει για τον Ματέο Γκαρσία. Τον 22χρονο αριστεροπόδαρο εξτρέμ, επίσης Αργεντινό, που αγωνίζεται δανεικός στον Άρη από την Λας Πάλμας. Ενδιαφέρον ή φλερτ, πέστε το όπως θέλετε, που ΔΕΝ διαψεύστηκε από τους “ερυθρόλευκους”. Λεπτομέρεια που έχει τη σημασία της και κρατείστε την.

Πάμε τώρα στα πιο εξειδικευμένα: κόντρα σε όσα έχουν διαρρεύσει από το “Κλεάνθης Βικελίδης”, από το ξεκίνημα της σεζόν, ατζέντηδες που γνωρίζουν πολύ καλά την υπόθεση Γκαρσία, επιμένουν κατηγορηματικά πως ο Άρης δεν έχει βάλει στο καλοκαιρινό deal δανεισμού, οψιόν αγοράς του από την Λας Πάλμας. Απλά τους έδωσαν τον πρώτο λόγο, για συγκεκριμένο (στα λόγια) ποσό και για έναν ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα τελειώνει τον Ιούνιο του 2020.

Επίσης, η ρήτρα (μπάι άουτ) που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ματέο Γκαρσία κι αφορά το 80% των δικαιωμάτων του, που έχει η Λας Πάλμας, ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ και όχι στα 6, όπως δηλαδή γράφτηκε στην χώρα μας. Και το ένα και το άλλο βέβαια είναι ποσά που δεν μπορεί – ούτε κατά προσέγγιση - να πιάσει ο Αργεντινός επιθετικός και το ξέρουν πολύ καλά στην πρωτεύουσα των Καναρίων Νήσων.

Στο δια ταύτα: αυτό που μεταφέρθηκε στο 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, από την Ισπανία, ήταν πως ομάδα της ελληνικής Big 4 έχει ενημερώσει ήδη επίσημα την Λας Πάλμας – μέσω τρίτου (λατινοαμερικάνου) προσώπου, κοινώς μεσάζοντα, με κονέ πολλά και στην χώρα μας, αλλά και στην ομάδα της Σεγκούντα Ντιβιζιόν - πως ενδιαφέρεται για να αγοράσει το αργεντίνικο “πακέτο” των Ματέο Γκαρσία – Αραούχο! Με τις συζητήσεις να ανανεώνονται για τον Μάιο, τόσο για τον έναν όσο και για τον άλλον, όταν και θα έχουν ξεκαθαρίσει κάποια δεδομένα σε κάθε μία περίπτωση...

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.