Header Ads


Τελικός και ραντεβού με Μπάρτσα η Βαλένθια!

Τελικός και ραντεβού με Μπάρτσα η Βαλένθια!


Την πρόκρισή της στον τελικό του Copa del Rey πανηγυρίζει η Βαλένθια! Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν 1-0 της Μπέτις στο «Μεστάγια» και με το 2-2 του πρώτου ματς έκλεισε ραντεβού με Μπαρτσελόνα. 
Επιστροφή σε τελικό του Copa del Rey για τη Βαλένθια!

Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν 1-0 της Μπέτις και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», στο οποίο θα γίνει ο μεγάλος τελικός, πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα στις 25 Μαΐου.

Σε ένα πολύ κλειστό ματς, που οι δύο ομάδες έπαιζαν σαν τη γάτα με το ποντίκι, η ομάδα που κατάφερε να πετύχει το «χρυσό» γκολ ήταν η Βαλένθια με την πρώτη της τελική. Έπειτα από έξοχο συνδυασμό ο Γκαμεϊρό, επιδεικνύοντας πνεύμα ομαδικότητας, έστρωσε την μπάλα στον Ροντρίγκο Μορένο που με πλασέ σε κενή εστία διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Στη συνέχεια του ματς, οι Ανδαλουσιανοί μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να έχασαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά το... βουνό των δύο τερμάτων που έπρεπε να σκαρφαλώσουν ήταν ανυπέρβλητο με το σκορ να μένει σε αυτά τα επίπεδα μέχρι τέλους.


sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.