Header Ads


Με τον 16χρονο Τίγκα η ΑΕΚ κόντρα στην Κύμη

Με τον 16χρονο Τίγκα η ΑΕΚ κόντρα στην Κύμη


Με μια... έκπληξη θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στην Κύμη (17:00), καθώς στην 12άδα της ομάδας του Λούκα Μπάνκι πήρε θέση ο 16χρονος γκαρντ, Φίλιππος Τίγκας.
Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κύμη, με τον Λούκα Μπάνκι να κρύβει μια μικρή έκπληξη στην 12άδα της ομάδας του.

Οι Τζόρνταν Θίοντορ, Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς τέθηκαν νοκ άουτ με προβλήματα τραυματισμών, όμως στην 12άδα της Ένωσης βρίσκεται ένας παίκτης από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Ο νεαρός Φίλιππος Τίγκας πήρε θέση στην 12άδα και θα ζήσει την πρώτη εμπειρία του σε αγώνα της ανδρικής ομάδας της Ένωσης.

Ο 16χρονος άσος, γεννηθείς στις 5 Νοεμβρίου του 2002, δηλώθηκε στη λίστα του ΕΣΑΚΕ, από πλευράς ΑΕΚ και πήρε θέση ώστε να συμπληρώσει την «κιτρινόμαυρη» 12άδα.

Μάλιστα φορά τον αριθμό 13.

Ο Τίγκας, άλλωστε, είναι ένας από τους παίκτες που πιστεύουν πολύ στην Ένωση και για το λόγο αυτό το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών (2+3), με την προοπτική να αποτελεί κομμάτι της ανδρικής ομάδας στο μέλλον.

Από εκεί και πέρα, η Κύμη έφτασε στην Αθήνα με μία απουσία, καθώς ο Ισίδωρος Κουτσός δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Σταύρο Τουντζιαράκη.

Οι 12άδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μπάνκι): Τζέιμς, Σάκοτα, Τσαλμπούρης, Ματσιούλις, Λαρεντζάκης, Τίγκας, Μωραϊτης, Γκρίφιν, Σαντ Ρος, Ρογκαβόπουλος, Γιαννόπουλος, Χάντερ.

Κύμη (Κουτσός): Χόρτον, Σαγκς, Λιούις, Ουάσινγκτον, Γερομιχαλός, Καρινιάουσκας, Τσιάρας, Πουλιανίτης, Ουίλιαμς, Μαργέλης, Μαραγκός, Μητσιμπόνας.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.