Header Ads


Συντριβή με 0-6 της Κ19 από τον Παναθηναϊκό!

Συντριβή με 0-6 της Κ19 από τον Παναθηναϊκό!


Kάτι πάει εντελώς στραβά με τις ακαδημίες της ΑΕΚ, με την μία ήττα να διαδέχεται την άλλη - Αυτή τη φορά ήταν ο Παναθηναϊκός που στο ντέρμπι - μόνο στα χαρτιά όπως αποδείχτηκε - νίκησε την Κ19 της ΑΕΚ στο Γαλάτσι με 0-6.
Σίγουρα το πρωταρχικό κομμάτι, ο πρωτοαρχικός στόχος των ακαδημιών πρέπει να ναι να βγουν παίκτες για την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ αλλά και σωστοί άνθρωποι για την κοινωνία, κάτι τέτοιο εδώ και 6 χρόνια δεν συμβαίνει.

Ούτε παίκτες βγαίνουν αλλά ούτε οι ακαδημίες της ΑΕΚ διαπρέπουν.. Είναι δεδομένο πως κάτι πάει εντελώς λάθος με τις ήττες συντριβές να ηχούν σαν καμπάνες πλέον.. Και ούτε με την έλευση του Νίκου Κωστένογλου ως υπευθύνου των ακαδημιών αλλά και ως προπονητή της Κ19 έχουν βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Έχουμε πολύ πρόσφατο το παράδειγμα του Άγιαξ, που επενδύοντας στις ακαδημίες του δεκαετίες ολόκληρες έχει καταφέρει πολύ σπουδαία πράγματα.

Όπως φαίνεται, εμείς σαν χώρα δε μπορούμε ούτε σε ένα μικρότερο βαθμό να προσπαθήσουμε σωστά προς αυτή την κατεύθυνση.

Ας ελπίσουμε οι υπεύθυνοι να φροντίσουν από εδώ και πέρα να υπάρξει μια σωστή οργάνωση - επιτέλους - των ακαδημιών, γιατί είναι το μέλλον και της ΑΕΚ αλλά και όλων των ομάδων.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.