Header Ads


Ο Ζήσης πανηγυρίζει με τον γιο του και θυμίζει εποχές Eurobasket (pics)

Ο Ζήσης πανηγυρίζει με τον γιο του και θυμίζει εποχές Eurobasket (pics)


Ο Νίκος Ζήσης είναι ο ήρωας μίας ολόκληρης πόλης της Γερμανίας.
Ο αρχηγός της Μπάμπεργκ με εύστοχο τρίποντο 3'' πριν τη λήξη του τελικού κυπέλλου χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα επί της Άλμπα.

Ο Νίκος Ζήσης έχει αμέτρητες και αναμφίβολα σπουδαιότερες επιτυχίες στο παλμαρέ του από ένα Κύπελλο Γερμανίας, ωστόσο μετά τον τελικό ανέφερε, «έχω κατακτήσει πολλούς τίτλους, αλλά αυτός είναι από τους πιο ωραίους».

Ίσως γιατί πολλοί ακόμη τον αμφισβητούν, ίσως γιατί έμεινε πιστός στη Μπάμπεργκ σε δύσκολη στιγμή της ομάδας η οποία αποφάσισε να αλλάξει σελίδα να πάει σε πιο «οικονομικές» λύσεις παικτών και να μετακομίσει στο BCL.

Ίσως πάλι γιατί έγινε ο Έλληνας ήρωας μίας ολόκληρης γερμανικής πόλης.
Ο Ζήσης που εκτός από σπουδαίος παίκτης είναι ακόμη πιο σπουδαίος οικογενειάρχης πανηγύρισε με τη γυναίκα του και τα τρία αγόρια της φαμίλιας (Αλέξανδρος, Μάρκος), με τον μικρότερο όλων (Άγγελος) να κλέβει την παράσταση όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Ο Ελληνας γκαρντ πάντως συνηθίζει να πανηγυρίζει με τα παιδιά του αφού μην ξεχνάμε και μετά από επιτυχίες της Εθνικής ομάδας έχει πετάξει στον αέρα τους δύο μεγαλύτερους γιους του όπως είχε κάνει στο Κόπερ με τον Αλέξανδρο στο Eurobasket το 2013.


gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.