Header Ads


Cleverbet.eu : Προγνωστικά Στοιχήματος Champions League 13/02/2019

Cleverbet.eu : Προγνωστικά Στοιχήματος Champions League 13/02/2019


Με πάμπολλα προβλήματα τραυματισμών, Τότεναμ και Ντόρτμουντ θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ:

ΤΟΤΕΝΑΜ:
Σε… φόρμα βρίσκεται η Τότεναμ, μετά τις τρεις σερί νίκες που έχει πραγματοποιήσει στο «Νησί». Κέρδισε τις Γουότφορντ, Νιούκαστλ και Λέστερ, παραμένοντας όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. Στα δύο από αυτά τα ματς δέχθηκε γκολ, όμως την «ξελάσπωσε» ο Χιούνγκ-Μιν Σον, ο οποίος σκόραρε και στα τρία. Πολλά τα προβλήματα για τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Άλι, Ντέιβις, Κέιν, Ρόουζ και Γιάνσεν.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ:
Οι τελευταίες εβδομάδες δεν κύλισαν ιδανικά για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, παρά το γεγονός ότι δεν πραγματοποίησε κακές εμφανίσεις. Αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Βέρντερ Βρέμης στη διαδικασία των πέναλτι και ήρθε ισόπαλη με την άκρως επικίνδυνη Άιντραχτ (1-1) στην Φρανκφούρτη. Το ματς που κλόνισε τα αποδυτήρια των Βεστφαλών ήταν αυτό του Σαββάτου απέναντι στην Χόφενχαϊμ. Προηγήθηκε με 3-0 και κατάφερε να ισοφαριστεί μέσα σε 20 λεπτά. Μόνο πλήρης δεν πέταξε στο Λονδίνο η ομάδα του Φαβρ, εκτός οι Ρόις, Αλκάθερ, Βάιγκλ και Πίστσεκ.
Προϊστορία: Σε τέσσερις αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων, Τότεναμ και Ντόρτμουντ έχουν από δύο νίκες. Δεν υπάρχει ακόμα ισοπαλία.
Πρόταση: Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται στο «Γουέμπλεϊ» μεταξύ της Τότεναμ και της Ντόρτμουντ. Αμφότερες έχουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο αυτό δεν θα τους εμποδίσει να αποδώσουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Τόσο τα «σπιρούνια», όσο και οι Βεστφλοί σημειώνουν γκολ με την ίδια ευκολία που δέχονται. Σε απόδοση 2,05 η απόδοση του 2-3 γκολ στον Stoiximan.
 Προσεκτικός ο ντεφορμέ Άγιαξ, η Ρεάλ αρχίζει να βγάζει το καλό της πρόσωπο.

ΑΓΙΑΞ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:

ΑΓΙΑΞ:
Πάρα πολύ καλή στον όμιλο με Μπάγερν, πήρε 12 βαθμούς, τερμάτισε 2ος πίσω από τους Βαυαρούς, σαφώς ανώτερος από την 3η Μπενφίκα. Στο πρωτάθλημα το Σάββατο έχασε με 1-0 από τη Χέρακλες εκτός έδρας, είναι 2ος και στο -6 από την Αϊντχόφεν. Ο μπακ Μαζραουί είναι αμφίβολος, αρκετοί οι μακροχρόνιοι απόντες.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:
Πήρε την πρόκριση σαν πρώτη στον όμιλο της, που ήταν ιδιαίτερα βατός, αλλά προβλημάτισε η εικόνα της γνωρίζοντας και 2 ήττες. Μεγάλο διπλό στο μαδριλένικο ντέρμπι με 3-1 επί της Ατλέτικο, την οποία και προσπέρασε στην 2η θέση στην Λα Λίγκα. Απών ο Ίσκο, αμφίβολος ο Μάρκος Γιορέντε.
Προϊστορία: Από το 1996 και μετά η Ρεάλ μετράει 3 διπλά και ο Άγιαξ ένα άσο, με ¾ over και no goal.
Πρόταση: Η εικόνα του Άγιαξ στον όμιλο ήταν πολύ καλή, όμως η πορεία του πρωτάθλημα τελευταία πολύ μέτρια. Η Ρεάλ δείχνει να βρίσκει κάτι από την λάμψη της και θέλει να ελέγξει το ρυθμό κόντρα στους Ολλανδούς, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το No goal στο 2,55 της Winmasters.
Για περισσότερα προγνωστικά δείτε στην σελίδα μας cleverbet.  Κάντε εγγραφή στις Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που βρίσκονται στην σελίδα μας, και πάρτε το μπόνους εγγραφής για νέους παίχτες.  
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.