Header Ads


Γι' αυτόν τον παίκτη τα δίνει όλα ο Χιμένεθ - Η μεγάλη «καψούρα» για το καλοκαίρι!

Γι' αυτόν τον παίκτη τα δίνει όλα ο Χιμένεθ - Η μεγάλη «καψούρα» για το καλοκαίρι!


Ο μεγάλος πόθος του Μανόλο ενόψει καλοκαιριού.
Τα πάνω-κάτω ήρθαν στην ΑΕΚ μέσα σε 24 ώρες, καθώς μετά την αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και ήδη υπάρχει νέος προπονητής, που δεν είναι άλλος από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια με ξεκάθαρο στόχο να ξανακάνει την Ένωση ομάδα κορυφής και κυρίως να κατακτήσει το Κύπελλο, όσον αφορά τη φετινή σεζόν. Η επιστροφή του ωστόσο θα συνδυαστεί και με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς ήδη ο Αντρέ Σιμόες υπέγραψε νέο συμβόλαιο, ενώ παράλληλα τρέχουν και οι «εκκαθαρίσεις», με κάποιους παίκτες να βρίσκονται σε δύσκολη θέση, όπως για παράδειγμα ο Άλεφ, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Ο Μανόλο όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του σκύλου, δε γυρίζει απλά για να καλύψει το κενό που άφησε στον πάγκο ο Ουζουνίδης, καθώς στις συζητήσεις με την "κιτρινόμαυρη" διοίκηση συμφώνησαν να έχει αυξημένες αρμοδιότητες.

Αυτό άλλωστε ίσχυε και κατά την περσινή σεζόν, όταν ο Ισπανός ασχολούνταν σχολαστικά και με μεταγραφικές υποθέσεις, αφού έκανε δικές του επιλογές, όπως ο Ερίκ Μοράν.

Το ίδιο λοιπόν αναμένεται να συμβεί και τώρα, καθώς ο 55χρονος τεχνικός δεν αποκλείεται να εξετάσει την αγορά των ελεύθερων, μήπως με τις επαφές που έχει μπορέσει να βρει κάτι εξαιρετικό, ωστόσο κύριο μέλημά του είναι να ψάξει από τώρα ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να στελεχώσουν τη δική του ΑΕΚ από τον Ιούνιο και μετά.

Ο έμπειρος κόουτς γνωρίζει καλα άλλωστε τι παίκτες χρειάζεται η Ένωση, αλλά και πόσα χρήματα μπορεί να δαπανήσει, ενώ έχει αποδείξει πως έχει τις κατάλληλες άκρες, κυρίως στην πατρίδα του, για να φέρει παίκτες που δεν θα ερχόντουσαν χωρίς αυτόν στην Ελλάδα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει βέβαια και ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος το καλοκαίρι γύρισε στη Λας Πάλμας κυρίως λόγω της παρουσίας του Μανόλο Χιμένεθ, κάτι που είχε παραδεχθεί και ο ίδιος ο παίκτης. Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει ότι "ενάμιση χρόνο που ήμουν μακριά από την ομάδα με έκανε να δω τα πράγματα διαφορετικά. Έπειτα από τα όσα συνέβησαν, επιθυμούσα να μην κάνω πολλές δηλώσεις δημόσια, αλλά να μιλήσω στο γήπεδο.

Τώρα είμαι ένας Αραούχο πιο ώριμος. Σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο μπόρεσα να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής μαζί με τον Μανόλο και κοντά του έγινα πρωταθλητής. Πίστεψα πολύ σε αυτόν και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι προπονητής μου για ακόμα μια χρονιά".

Η σχέση Αραούχο-Χιμένεθ είναι ξεχωριστή, σαν πατέρα-γιου και δεν αποκλείεται λόγω αυτής και σε συνδυασμό φυσικά με το γεγονός πως ο Αργεντινός πλέον έχει χάσει τη θέση του στη Λας Πάλμας, το καλοκαίρι να απασχολήσει και πάλι πολύ έντονα την ΑΕΚ. Άλλωστε, η παραμονή του εξίσου πολύ καλού ποδοσφαιριστή, Εζέκιελ Πόνσε, μόνο σίγουρη δεν είναι...

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.