Header Ads


Το "απωθημένο" του Λιβάγια

Το "απωθημένο" του Λιβάγια


Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό έτσι κι αλλιώς για την ΑΕΚ, αλλά ο Λιβάγια έχει και έναν λόγο... παραπάνω.
Για την ΑΕΚ ο Μάρκο Λιβάγια είναι έτσι κι αλλιώς ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής. Πολύ περισσότερο, όταν πρόκειται για παιχνίδια που είναι ντέρμπι. Και για τον Κροάτη επιθετικό είναι σημαντικό να επιδρά καθοριστικά για την ΑΕΚ σε κάθε ματς. Αλλά πολύ περισσότερο, σ’ ένα ντέρμπι.

Αυτό έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με την (ποδοσφαιρική) ιδιοσυγκρασία του Λιβάγια. Τα μεγάλα ματς είναι που «τρέφουν» παίκτες όπως ο Κροάτης. Όμως η αλήθεια είναι πως το κυριακάτικο (17/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Λιβάγια έχει έναν λόγο παραπάνω να το περιμένει. Και αυτό, διότι υπάρχει κάτι που του… λείπει, σε σχέση με τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Από τότε που ο Λιβάγια έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, δεν έχει χάσει ούτε ένα ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Έπαιξε και στα τέσσερα της περυσινής σεζόν (δυο για πρωτάθλημα, δυο για το κύπελλο) και στο φετινό του πρώτου γύρου. Ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει δίχτυα. Και είναι το μοναδικό ντέρμπι, στο οποίο δεν έχει σκοράρει. Ο Κροάτης επιθετικός «μετρά» γκολ και απέναντι στον ΠΑΟΚ και απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μόνο σε ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό δεν έχει σκοράρει. Και προφανώς είναι κάτι που του λείπει. Παρόλο που πέρυσι, ανήκει στον Λιβάγια, λόγω της ασίστ, το μισό γκολ που πέτυχε ο Μάνταλος και έδωσε τη νίκη με 3-2 στην ΑΕΚ.

Ο Κροάτης επιθετικός όμως, θέλει και ένα δικό του γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό. Κάτι που ο Μανόλο Χιμένεθ το ξέρει και είναι ένας από τους πολλούς λόγους που «ποντάρει» πολλά πάνω στον Λιβάγια για το κυριακάτικο ντέρμπι.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.