Header Ads


Μπογέ: "Στα ντέρμπι μπαίνεις για να νικήσεις"

Μπογέ: "Στα ντέρμπι μπαίνεις για να νικήσεις"


Ο Μπογέ θα παίξει την Κυριακή για πρώτη φορά με την φανέλα της ΑΕΚ σε ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Καραϊσκάκης", ωστόσο ξέρει καλά από τέτοιου είδους ματς.
Μπορεί στο ματς του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, να έπαιξε ως αλλαγή μόλις 15 αγωνιστικά λεπτά και μάλιστα για πρώτη φορά μετά από τραυματισμό. Μπορεί να ετοιμάζεται να ζήσει για πρώτη φορά μια επίσκεψη της ΑΕΚ στο γήπεδο "Καραϊσκάκης".

Όμως ένα παιδί της Ρίβερ Πλέιτ, όπως είναι ο Λούκας Μπογέ, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει εκτός έδρας ντέρμπι. Γι αυτό και μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Αργεντινός επιθετικός έδωσε το στίγμα για την προσέγγιση που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ στο κυριακάτικο (17/2) με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπογέ:

Για το κλίμα στην ομάδα:

"Η ψυχολογία μας είναι καλή. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, ήταν πάντα πολύ καλό. Το τελευταίο διάστημα είχαμε καλά αποτελέσματα και είμαστε πολύ καλά".

Για τις διαφορές με την άφιξη του Χιμένεθ:

"Όχι δεν βλέπω κάτι διαφορετικό. Τα περισσότερα παιδιά τον γνωρίζουν και ίσως είναι πιο κατάλληλοι από εμένα να μιλήσουν για αυτόν. Δεν βλέπω μια πολύ μεγάλη διαφορά. Το κλίμα είναι θετικό όπως ήταν και πριν. Έχουμε ξεκινήσει με δύο καλά αποτελέσματα και αυτό πάντα βοηθάει όταν έρχεται ένας νέος προπονητής".

Για την επαφή του Χιμένεθ με τους παίκτες:

"Είναι αλήθεια ότι έχει μια πολύ καλή επαφή. Είναι ένας προπονητής που προσπαθεί να είναι σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή και να πάρει το καλύτερο από τον καθένα. Εμείς σίγουρα αυτό το βλέπουμε θετικά και προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό".

Για το αν είναι τελικός το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

"Ναι. Είναι μια διπλά σημαντική αναμέτρηση. Δεν αφορά μόνο το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό αλλά και το ότι θα κρίνει πολλά για τη δεύτερη θέση. Αν κερδίσουμε θα καταφέρουμε να μειώσουμε τη διαφορά".

Για το "Καραϊσκάκης" και αν έχει μιλήσει με τους συμπαίκτες του για την ατμόσφαιρα εκεί:

"Όχι δεν έχω μιλήσει. Ξέρω όμως ότι είναι ένα ματς πολύ σημαντικό για όλους στο κλαμπ. Σε ένα ντέρμπι πάντα μπαίνεις για να κερδίσεις. Όπως είπα έχει διπλή σημασία τόσο ως ντέρμπι όσο και βαθμολογικά".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα:

"Ναι για εμάς μάλλον είναι θετικό αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη. Βέβαια είναι σίγουρα θετικό ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα".

Για την άμυνα του Ολυμπιακού που έχει δεχθεί οκτώ γκολ στα τελευταία ματς:

"Εμείς μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και σκεφτόμαστε μόνο τη δική μας πορεία με τα θετικά αποτελέσματα".

Για το αν η ΑΕΚ είναι πλέον πιο συμπαγής:

"Πιστεύω ναι. Έχουμε δεχθεί ένα γκολ στα τελευταία ματς. Η ομάδα στέκεται πολύ καλά αμυντικά. Αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ:

"Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και εμείς πρέπει να προσέξουμε όλες τις γραμμές μας. Να έχουμε συνοχή. Δεν είναι ένας αντίπαλος που μπορείς να πεις πως μόνο με έναν απλό ρυθμό μπορείς να μπεις και να πετύχεις ένα γκολ και να πάρεις τη νίκη. Πρέπει να δώσουμε το 100%".

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.