Header Ads


Οι παίκτες έμαθαν από τα ΜΜΕ το τέλος του Ουζουνίδη

Οι παίκτες έμαθαν από τα ΜΜΕ το τέλος του Ουζουνίδη


Από τα ραδιόφωνα και τις ιστοσελίδες πληροφορήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς ο 50χρονος τεχνικός δεν είχε δώσει στίγμα των προθέσεών του στην τελευταία προπόνηση.
Όταν οι παίκτες της ΑΕΚ αποχώρησαν τη Δευτέρα (4/2) αργά το απόγευμα από τα Σπάτα, είχαν μόλις κάνει την τελευταία τους προπόνηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Απλώς δεν το ήξεραν. Δεν είχε δώσει ο Εβρίτης τεχνικός στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης, κανένα στίγμα των προθέσεων του να παραιτηθεί το ίδιο το βράδυ.

Φυσικά το κλίμα ήταν βαρύ, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά στην φετινή σεζόν, που υπήρχε τέτοια απογοήτευση και τέτοια… σιωπή, μετά από ένα στραβό αποτέλεσμα. Προφανώς ο Ουζουνίδης το είχε ήδη αποφασίσει να παραιτηθεί, αφού το έπραξε λίγες ώρες μετά την χθεσινή προπόνηση. Όμως κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν είχε καταλάβει τις προθέσεις του Εβρίτη τεχνικού.

Την είδηση για την παραίτηση του Ουζουνίδη, οι παίκτες της ΑΕΚ την έμαθαν από τα ραδιόφωνα και τις ιστοσελίδες σήμερα (5/2). Και πλέον περιμένουν τις εξελίξεις με τον επόμενο προπονητή. Η προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα. Το πιο πιθανό είναι πως θα δώσει το παρών ο Ουζουνίδης, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.