Header Ads


Οικονόμου: Λάθος μας οι σέντρες, είμαστε νευριασμένοι

Οικονόμου: Λάθος μας οι σέντρες, είμαστε νευριασμένοι


Ο στόπερ της ΑΕΚ εξηγεί πως πήγε το ματς με τον ΠΑΟΚ
Για λάθος τακτική προσέγγιση της ΑΕΚ, να παίζει συνεχώς με σέντρες, έκανε λόγο ο Μάριος Οικονόμου στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, υπογραμμίζοντας στη ΝOVA πως υπήρχαν νεύρα στα αποδυτήρια απο το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά είπε: 

«Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη για πολλούς λόγους. Για βαθμολογικούς και για τους οπαδούς μας. Ο ΠΑΟΚ μετά την αποβολή ορθά κλείστηκε πίσω. Εμείς προσπαθήσαμε με σέντρα να δημιουργήσουμε ευκαιρία. Λάθος μας. Είμαστε νευριασμένοι και μέσα στα αποδυτήρια σχεδόν δεν μιλούσαμε μεταξύ μας.

Δεν είναι πάντα εύκολη δουλειά οι σέντρες. Ένας αμυντικός κοιτάει τη μπάλα αλλά οφείλει να κοιτάζει και την περιοχή. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως ο ΠΑΟΚ δεν είχε μόνο τους αμυντικούς του στην περιοχή. 

Αν βάζαμε εμείς πρώτοι το γκολ θα είχε αλλάξει όλο το ματς. Δεχτήκαμε το γκολ από τον έκτο παίκτη. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλός στις στημένες φάσεις. Συμβαίνει να χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου και το πληρώνεις απέναντι σε καλές ομάδες.

Σίγουρα 11 εναντίον 11 θα είχε γίνει πιο ανοικτό παιχνίδι. Σίγουρα μας δυσκόλεψε έτσι όπως εξελίχθηκε. Τι προτιμάω δεν θα το πω. Με δέκα παίκτες όμως αν εκμεταλλευόμαστε τα άκρα θα πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ. 

Όταν βλέπουμε το ρολόι να κυλάει θες όλο και πιο πολύ να είσαι στην αντίπαλη περιοχή. Σήμερα δεν συνέβη αυτό. Δεν πιστεύω ότι είναι τύχη και εύνοια. Δεν αποδίδω τα εύσημα ακριβώς, αλλά παραδέχομαι την προσπάθεια των αμυντικών του ΠΑΟΚ. 

Προέχει το παιχνίδι Κυπέλλου. Δεν απομακρύνεται η δεύτερη θέση. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για τον στόχο μας που είναι η δεύτερη θέση». 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.